Home

VESTI

Vodimo vas na Lucky Showcase with Veztax!

No Comments Najave

Vodimo vas na Lucky Showcase with Veztax! Lucky Showcase nastavlja sa serijalom odličnih žurki, ovoga puta u goste nam dolazi Veztax slovenački DJ, čiji su setovi otvorili koncerte grupe Placebo i Depeche Mode.
 
Obišao je gotovo celu kuglu i zaslužan je za organizovanje niza legendarnih party-a u Sloveniji.

Veztax će nastupiti u klubu Mamolo 18. novembra, a sa njim će izaći pred DJ pult i već svima dobro poznati rezidenti Lucky Showcase-a: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

Lucky Showcase nastavlja sa serijalom odličnih žurki, ovoga puta u goste nam dolazi Veztax slovenački DJ, čiji su setovi otvorili koncerte grupe Placebo i Depeche Mode.
 
Obišao je gotovo celu kuglu i zaslužan je za organizovanje niza legendarnih party-a u Sloveniji.

Veztax će nastupiti u klubu Mamolo 18. novembra, a sa njim će izaći pred DJ pult i već svima dobro poznati rezidenti Lucky Showcase-a: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

 

 

 Veztax

Veztax

 

 

Nastupao je širom evrope i nastupao sa najpoznatijim imenima klupske scene, a imao je čast da otvori koncerte Placebo i Depeche Mode u Sloveniji kao dokaz svog uspešnog prisustva na sceni.

Njegov rad se može naći na etiketama kao sto su: Annunaki, Rhythm Convert, Recon Warriors, Rerun, Adult, Wet, Kroma, Relatives, Technique i Vezotronik records čiji je sam vlasnik.

Karte za ovaj događaj možete kupiti na ulazu kluba Mamolo po ceni od 400 dinara, a svako ko kupi kartu u periodu od 00:00 do 00:30 h na poklon dobija kartu za event "Lucky Showcase with Adam Beyer" koji se održava u KPGT-u u Beogradu 26. novembra. 

 

 

 Lucky Showcase klub Mamolo 2011 / 2012

Lucky Showcase klub Mamolo 2011 / 2012

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu: "LUCKY SHOWCASE WITH VEZTAX".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Lucky Showcase with Veztax
Petak 18. novembar 2011. godine

Start: 23:00 h
Cena: 400 din.

Klub Mamolo
Braće Krsmanović 5
11000 Beograd

Lucky Showcase with Veztax Facebook event

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}