Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Vasil Hadžimanov benda

No Comments Najave

Vodimo vas na koncert Vasil Hadžimanov bendaNakon četiri objavljena albuma i petnaest godina na sceni, Vasil Hadžimanov bend snimio je novi album.

Snimanje je završeno u Mostaru u studiju „Pavarotti“ centra za kulturu. Ceo proces trajao je 5 dana.

Kompozicije i aranžmani na albumu su delo Vasila i njegovih kolega osim jedne obrade kompozicije Miles Davisa i jedne tradicionalne makedonske pesme. 

 

VH bend čine Branko Trijić – gitara, Miroslav Tovirac – bas gitara, Srđan Dunkić Džon i- bubnjevi i Bojan Ivković – perkusije i sket. Producent je, kao i na prošla tri albuma ove grupe, Željko Veljković.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VASIL HADŽIMANOV BEND".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

30. avgusta, Summer Stage BitefArtCafe, VH bend promoviše prvi singl i spot, pod imenom„Taka i taka stvar“, sa novog albuma. Ovo je jedinstvena prilika da fanovi ovog benda čuju i vide u kom pravcu se kreće muzika na novom albumu. 

 

Cena karte je 300rsd. karte se kupuju na samo veče koncerta u klubu.
 

 

Vasil Hadžimanov

 Vasil Hadžimanov

 

 
Facebook Event:
www.facebook.com/events/252067581580058/

Najkvalitetnije svirke
u službi dobrog provoda!

Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
Summer Stage BitefArtCafe

Info / reserve
063.594.294
063.594.054

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}