Home

VESTI

Vodimo vas na Kazna za uši i Indi-go!

No Comments Najave

Kazna za uši & Indi-Go!Grupa je nastala u jesen 1986. godine, a iskristalisala se iz niza školskih sastava koje je predvodio gitarista i pevač Ivan Đorđević Ivek.

Kako navodi Yu Rock enciklopedija, uobičajene početničke muke savlađivali su sve do jeseni 1990. godine kada je privatna beogradska izdavačka kuća Nova Aleksandrija objavila LP Jašući do ekstaze na kome su zabeleženi snimci novih sastava Euforija, Klajberi, Pressing, Darkwood Dub, a Kazna za uši je zastupljena sa dve numere.

 

Januara 1991. godine objavili su singl sa pesmama Deri kamen i Moj drug – kako su to opisali sloganom na omotu, “ekstremno garažno rokanje”.Tokom godina često su menjali članove, ali ključnu postavu su uz Iveka činili još basista Rudolf Cibulski i bubnjar Dejan Utvar.
 
Leta 1992. su na kaseti objavili debi Ispod zemlje sa udarnim pesmama Koska, Rođen lud, Kad budeš mrtav i beo. Nešto kasnije po glasovima publike i žirija pobedili su na Gitarijadi 92 u Zaječaru, novembra iste godine na manifestaciji. Brzi bendovi Srbije Ivek je dobio priznanje kao najbolji gitarista, a Koska je proglašena za “rock’n’roll himnu Srbije”.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KAZNA ZA UŠI"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Početkom 1994. godine izlazi LP Izliv radosti, napad sreće sa delom snimaka sa koncerata u SKC- u i nov, studijski materijal.      
 
Maja 1994. godine izdavačka kuća Red Luna Records, smeštena na Kipru, objavila je CD 3 na kome su uz Pressing i Overdose i šest snimaka Kazne Za Uši, već poznatih sa njihovih prethodnih izdanja.Ista kuća je na disku 1994. godine objavila reizdanje Ispod zemlje sa bonusom koncertnih snimaka.

 

 

Kazna za uši
Kazna za uši
 

 
Nakon pauze tokom, povratnički koncert održali su početkom jula 1997. godine u Bašti KST-a, a uz Iveka grupu su činili gitarista Srđan Radmilović (ex Euforia, Robna kuca), basista Goran Vujović i bubnjar Nebojša Dragojlović koji su bili u sastavu Kandinsky. Sa novim basistom Milanom Popovićem snimili su CD Zauške u produkciji Gorana Živkovića i Joveca.

Bend Kazna za uši je ponovo koncertno aktivan, što raduje veliki broj fanova koji su uz njihovu muziku rasli, ali i mlađih generacija koje su samo slušali o dobrim žurkama i atmosferi koju stvara ovaj bend na nastupima uživo.

KZU u Gun Club-u : Novo iskustvo i energija.  

 


KAZNA ZA UŠI @ GUN CLUB
, 23. decembar
 
Cena karte 300 dinara u pretprodaji, 500 na dan nastupa
Pretprodaja karata u kafeu Šikarica (Skadarska 22)
Vrata Gun Club-a se otvaraju u 22.30

 

 

Indi-Go!
Indi-Go!

 

 

Petak 24. decembar

INDIE-GO! & THE BANES @ GUN CLUB
Cena karte 150 dinara
Vrata Gun Club-a se otvaraju u 22.30

Ne propustite drugi nastup Indie-Go! DJ tima u Gun Club-u. Indie-Go tim bira i „meša” najkvalitetniju indie pop/rock muziku uz primese twee, shoegaze, new wave, post-punk revival zvuka i diskretan dodir indietronice i nu rave-a.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"INDIE-GO! & THE BANES"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Ovaj put imaју i specijalne goste u vidu beogradskog sastava The Banes koji će uživo odsvirati brojne hitove uz koje se već godinama provodimo na Indie-Go! žurkama.

The Banes su vodeći beogradski indie cover band koji energično izvodi numere najpoznatijih svetskih indie izvođača i nateraće vas da se klatite i cupkate uz live pesme koje već obožavate, od bendova kao što su Arctic Monkeys, Kings of Leon, Franz Ferdinand, The Strokes, Radiohead, The Hives, Editors, The Maccabees, The Raconteurs, The Killers, Blur…

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}