Home

VESTI

Vodimo vas na “Idemo na Mars” event: KOFY Live! KC Grad

No Comments Najave

Vodimo vas na "Idemo na Mars" event: KOFY Live! KC GradPravim imenom Winston Kofy Ahman, on je muzički producent i spoken-word umetnik koji kombinuje hip-hop, dubstep i poeziju. S nigerijsko-jamajčanskim korenima, Ahman je počeo kao diler u svom rodnom gradu Lagosu u Nigerij, ali se ubrzo uključio u politiku.

Tokom 80-tih pobegao je iz Nigerije u Kingston (Jamajka), a zatim u Miami gde je dobio svoj nadimak K.O.F.Y, radeći kao izbacivač u latino gay baru. 2001. godine, Ahman napušta SAD u strahu od deportacije i seli se u Švajcarsku, gde počinje da se bavi muzikom. 

 

Njegov prvi album pod nazivom “Return of the Secretary General EP” (2009) snimljen je u svega nedelju dana, a spaja elemente političke drame naspram stila života bogatih i slavnih. Album je u svom karakterističnom "outernational" stilu anticipirao aktuelna dešavanja u Africi i na Bliskom Istoku, a nastupi K.O.F.Y-a obično su događaji koji prevazilaze utisak jednog muzičkog nastupa, kombinujući zvuk sporog basa, izgovorene mudrosti i neizbežni faktor iznenađenja.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KOFY LIVE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ulaznice  pre 00h 150, posle 250 RSD
 
Idemo na Mars zabave su napajane inkarnacije radio emisije koja već godinama jača uticaj alternativne scene u regionu. Uporedo sa etrom radija B92, KC GRAD postaje dom savremene muzike i lokalnih talenata.

 

 

Kofy Live!
Kofy Live!
 
 
Subota, 17/03/2012, 23h
Idemo na Mars
Kulturni centar GRAD
Brace Krsmanovic 4

Uživo: KOFY
DJ setovi: Jackie Dagger, Mkdsl + Flip

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}