Home

VESTI

Vodimo Vas na Freestylers @ MINT

No Comments Najave

Vodimo Vas na Freestylers @ MINT

The Freestylers su rado viđeni u Beogradu.Ovaj put sižu u petak 12.3. Nekoliko puta su nastupali i predstavljali svoje setove i uvek iznova oduševljavali publiku svojim izborom muzike.

 

Hipersonični gruv inspirisan hip-hopom koji ne priznaje ograničenja, iz Londona gde se natapao britanskim, karipskim, afričkim i azijskim uticajima.

 

Clubbing.rs muzički magazin vas, u saradnji sa klubom MINT, vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Freestylers"

 

Producenti i disk džokeji, Aston Harvey i Matt Cantor, ne veruju u odanost muzičkim stilovima.  Iako je osnova njihove muzike brejkbit, u njihovim miksevima se mogu naći: d’n’b, denshol vokali, haus ritmovi, elektro i hip-hop.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=uikiBuLfUDg|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Vodimo Vas na Freestylers @ MINT

 

 

We Rock Hard, njihov prvi album, izašao je 1998. godine. Nakon izdali još tri studijska albuma, nekoliko kompilacija i veliki broj singlova.Jedan od popularnijih je Painkiller, ali su ipak prepoznatljivi po hitu zbog kojih spadaju i u mainstream – Push Up. Smenjujući stilove plesne muzike The Freestylers stvaraju sirovu, ali zavodljivu mešavinu koja tutnji podijumima širom sveta.