Home

VESTI

Vodimo vas na Easy Tiger presents Rossko

No Comments Najave

Easy Tiger presents Rossko 07.12.2017. @ Mladost! Decembarski gost Easy Tiger serijala u okviru Markove rezidenture u Mladosti je momak iz FUSE London ekipe – Rossko.

Rossko je kao DJ sazreo u Londonu gde je postao poznat po svojim ‘Cerca Trova’ žurkama koje je pravio po ilegalnim podrumima i skladištima.

Pošto se priključio FUSE London ekipi i njihovim žurkama u 93 Feet Eastu vrlo brzo je svojim DJ veštinama došao do svoje prve međunarodne rezidenture i to u sklopu Fuse Ibiza serijala u Sankeysu. Od tada, zajedno sa FUSE-om ide od podruma Sankeysa do godišnjih nastupa u Benimussa Parku kao i terase Space Ibize. U međuvremenu je nastupao za Paradise u diskoteci DC10, stalan je gost tINI and the gang serijala, a dobijao je i pozive od klubova kao što su Rex, Club Der Visionaire i Goa u Rimu.

2016-2017. godine FUSE London se afirmiše uz HYTE u klubu Amnesia i Rosskovo poznavanje dance floora mu garantuje spotlight na najvećim žurkama na sceni.

Uz njega će nastupati osnivač i rezident serijala Easy Tiger, Marko Nastić, čije se drugo vinyl only izdanje na istoimenom labelu pojavilo pre nekoliko nedelja.

Karte za ovu žurku mogu se kupiti po ceni od 500rsd na ulazu kluba.