Home

VESTI

Vodimo Vas na “Discount”

No Comments Najave

Nisville workshopAlterNacija posle turneje AlterDJs i nastupa u novosadskim barovima, u saradnji sa ekipom “To Moj Tim”  organizuje veći party, nazvan “DISCOUNT”.

 

U klubu Compressor 8. maja u velikoj sobi nastupiće: Dead Trash Super Star, Yeah Left i Otto Von Disco, dok će Gregor i ArhiteK raditi u VIP-u. Inače, “DISCOUNT” simbolički predstavlja rasprodaju zabave, na kojoj se mogu “pazariti”  DJ-evi i njihova muzika.

 

Clubbing.rs, u saradnji sa AlterNacijom, Vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Obavezno upišite u subject "DISCOUNT".

 

Nastavak je žurke “AKCIJA” u Cuba Libre, na kojoj je prvi put predstavljena ideja o kupovini zabave, muzike i artista poput običnih artikala koje srećemo u supermarketu. Više o događaju možete saznati na Facebook-u:

Ulaz je do ponoći besplatan, dok će nakon toga biti 150 dinara. Preko AlterNacija page-a (http://www.facebook.com/alternacija) moćićete da osvojite besplatne ulaznice, a određen broj će biti moguće osvojiti i preko medija. Stay tuned!

 

 

Vodimo Vas na "Discount"

 Vodimo Vas na "Discount"

 

 

DISCOUNT
Compressor, Novi Sad
Subota, 8. maj 2010.

Main room:
DTSS / AlterNacija, Elektrana /
www.facebook.com/darkangel.AlterNacija?ref=ts

Yeah Left / To Moj Tim
www.facebook.com/pages/Yeah-Left/134896108100?ref=ts

Oto Von Disco / To Moj Tim
www.facebook.com/marko.vondisko

 
VIP room:
Arhitek / AlterNacija, Genesa
www.facebook.com/arhitek

Gregor / AlterNacija
www.facebook.com/gregor.alternacija
 
Ulaz besplatan do ponoći, nakon toga 150 dinara.