Home

VESTI

Vodimo vas na All That Bass with Confusion Crew

No Comments Najave

Vodimo vas na All That Bass with Confusion Crew

CFSN (Confusion) organizacija je oformljena pre desetak godina kada je nekolicina lojalnih prijatelja sa jasnom vizijom i puno motivacije, otpočela promociju elektronske muzike u Zegrebu.

Ubrzo zatim, sav njihov trud se isplatio i okupio oko sebe sjajnu publiku i njihov najpopularniji događaj Illectric funk, postao je najveća žurka te vrste u Hrvatskoj.

 

Ostatak CFSN energije je preusmeren na organizaciju Illectricity Festivala, koji je u Hrvatskoj ugostio neke od najkreatvnijih i najsvežijih izvođača današnjice, kao što su Rustie, Oneman, Solar Bears, Machinedrum, Pearson Sound, Jackmaster, Hot City, Jon Hopkins, Cooly G and Peverelist, to name a few.

CFSN Djevi su nastupili do sada na najinteresantnijim festivalima u ovom delu Evrope, uključujući EXIT, Sziget, Outlook, Soundwave, Hideout, Share, Dis-patch, Elevate, Terraneo, MTV Valkana Beach, itd.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"All That Bass with Confusion Crew".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Njihov muzički pravac se menjao i napredovao tokom godina, da bi danas prezentovali mešavinu različitih žanrova moderne elektronske muzike: post dubstep, ghetto house, UK funky, future garage, juke and abstract beats, drum'n'bass.

 

 

 

Line up:
CFSN DJs (Hr)
Side 1
Rahmanee
Rasheed MC

 

 

 All That Bass with Confusion Crew

All That Bass with Confusion Crew

 

 

Facebook:
www.facebook.com/cfsn.org
www.facebook.com/confusionhr

CFSN Sundays:
www.mixcloud.com/cfsn/

Festival:
www.illectricity.com

Cena karte 200 RSD

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}