Home

VESTI

Vodimo te na nastup DJ Nakadia u Barutani

No Comments Najave

Vodimo te na nastup DJ Nakadia u BarutaniBarutana je za ovaj petak. 26. avgust,  spremila odličan program za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka. Na najlepšu letnju pozornicu u gradu stiže tajlandska lepotica Nakadia, uz koju će nastupiti snažna domaća podrška u sastavu Lea Dobričić, Ilija Đoković & Nick Lawyer.

   

Muzički put lepe Nakadie počinje na rodnom Tajlandu. Zemlja u kojoj je rođena nije joj pružila dovoljno mogućnosti za razvijanje muzike kojom je oduvek želela da se bavi.

   

Prvi posao je bio modeling – ovaj poziv omogućio joj je da proputuje svet i zaljubi se u elektronsku muziku koja je u to vreme doživljavala svoj procvat. Ubrzo joj je je postalo jasno da želi da bude DJ, kupila je plejere i krenula da vežba.

 

 

 Vodimo te na nastup DJ Nakadia u Barutani

Vodimo te na nastup DJ Nakadia u Barutani

 

 

Eksperimentišući sa žanrovima u samom početku, otkrila je da joj afintet najviše “leži” u minimalu, deep hausu i tek hausu. Seli se u Berlin 2011. godine i tu stvari postaju zanimljivije – Nakadia se oprobava u produkciji i ubrzo stiže singl “Check & Run”, koji postaje prvi klupski hit u 2013. godini i provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi!

 

Danas, Nakadia je jedna od vodećih dana na svetskoj elektronskoj sceni sa preko 1000 nastupa duž 60 zemalja i prebukiranim rasporedom mesecima unapred. Ova mlada dama nastupila je u mnogim legendarnim klubovima širom sveta, kao sto su Watergat Berlin, The Egg London, D Edge Sao Paolo, Lola Shangai i mnogi drugi.

 

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 800 dinara. Požurite i nabavite svoju kartu na vreme!

 
 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NAKADIA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}