Home

VESTI

Vodimo te na Happy People u Barutani ove subote

No Comments Najave

Vodimo te na Happy People u Barutani ove suboteDokaz da u drugoj nedelji septembra itekako ima zabave na otvorenom stiže u vidu žurke koju Happy People sprema u Barutani za subotu, 10. septembar.

  

Odlična muzika i ambijent kao stvoren za letnju žurku produžiće osećaj najlepšeg godišnjeg doba. U subotu, 10. septembra očekujte pravi beogradski kalbing u Barutani.

 

Za to će se postarati Goya, Marko Vuković, Lale i Petar Cvetković, čiij muzički izbor će doneti “ozbiljnu” zabavu. Ulaz je slobodan do pola 1, a party počinje u 22 časa.

 

 

 Vodimo te na Happy People u Barutani ove subote

Vodimo te na Happy People u Barutani ove subote

 

 

A Barutana sa ponosom najavljuje Belgrade Techno Festival, za 16. i 17. septembar – događaj kakav Beograđani zaslužuju. Tokom dve večeri u Barutani nastupiće sijaset domaćih tehno DJeva i pokazati da naša prestonica itekako može da se pohvali svojom scenom. Više informacija pronađite na Barutana Facebook stranici.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"HAPPY PEOPLE".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}