Home

VESTI

Vodimo te na Gilles Petersona večeras u Depou!

No Comments Najave

Gilles Peterson večeras u Depo Magacinu usled najave hladnijeg vremenaUsled najave zahlađenja, organizatori su odlučili da večerašnji nastup DJ legende Džajlsa Pitersona premeste u zatvoren prostor – i to Depo Magacin na adresi Travnička 3.

Gilles u Beograd dolazi nakon sinoćnjeg nastupa na Southern Soul festivalu, gde je intimnoj atmosferi bar stejdza napravio nezaboravnu trosatnu žurku!

 

Kao i svi najveći DJ-evi i Gilles ima svoju tajnu: u njegovom slučaju ona je u puštanju miksa raznih vrsta muzika i menjanja raspoloženja tako da DJ vodi žurku u neočekivanom pravcu. Zato je teško objasniti u čemu je njegova veličina koje su svi svesni. Gilles uvek ima iznenađenje sakriveno u svom jedinstvenom spoju housea, latino ritmova, funka, soula i malo techna tek da ubrza – on, naime, pušta uvek ono što vi želite, a da niste ni znali da to želite.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GILLES PETERSON".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

 Gilles Peterson večeras u Depo Magacinu usled najave hladnijeg vremena

Gilles Peterson večeras u Depo Magacinu usled najave hladnijeg vremena

 

Ovog puta Gilles nam dolazi i kao neko ko promoviše novi stilove i velike autore, od footworka do Kendrick Lamara, kao savršeni poznavalac vinila i jedini koji ima prve radne verzije novih pesama velikih zvezda da ih testira sa nama.

 

Kao i uvek, Gilles odlučuje šta je stil ove sezone i svi ga slede, jer Gilles ne samo zna, on i voli muziku. Poznati DJ nastupiće večeras uz MC-ja Earl Zingera, a lineup će upotpuniti domaća podrška – Braća Burazeri.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}