Home

VESTI

Vodimo te na Banging Techno žurku!

No Comments Najave

Vodimo te na Banging Techno žurku!Ovaj petak je rezervisan za veliku tehno žurku koja će prodrmati Savamalu! Pozivamo sve ljubitelje elektronskog zvuka na pravu tehno senzaciju na otvorenom!

Banging Summer Arena, koja je već postala sinonim za dobar provod, ovog vikenda će ponovo okupiti preko 2000 ljudi. Žurka je zakazana za petak, 26. jun, a cena karte će biti samo 200 dinara. Ukoliko niste do sada, vreme je da se zaputite u Mostarsku ulicu br. 5, na još jedan nezaboravan rejv.

 

Predstaviće se sjajni domaći izvođači: TKNO, D.R.N.D.Y. i Angry Egg$ – Del Muki & Gio.

TKNO je umetnik, producent, di-džej i vlasnik svoje izdavačke kuće “Tauten”. Njegove trake su puštane i podržane od strane nekih od vodećih di-džej imena u svetu: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren. On se pojavljuje na sledećim label-ima: Tauten, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves.

 Ultimativno iskustvo za kampere Exit i Sea Dance festivala

Ultimativno iskustvo za kampere Exit i Sea Dance festivala

 

 

D.R.N.D.Y je mladi producent i di-džej iz Niša. Za manje od godinu dana uspeo je da potpiše svoje trake za kuće kao sto su Selected Records, Loose Records, Reload Records, District 9 Records, Tauten, Uno, Funk'n Deep, Skeleton Records, Sun:Sun Records, Jango Music i mnoge druge. Dobio je podršku nekih od najvećih imena u tehno muzici kao što su: Sam Paganini, Maceo Plex, Joseph Capriati, Loco & Jam, Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Axel Karakasis, Spartaque, M.Fukuda, The Advent, Ramiro Lopez, Joey Beltram, Cristian Varela, Dandi & Ugo Locomatica, Bodyscrub, The YellowHeads, Markantoinio, Felix Da Housecat, Marco Bailey, Tom Laws i mnogi drugi.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BANGING TECHNO".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Angry Eggs (Del Muki & Gio) je suludi, energični dvojac, momci koji su oživeli tehno scenu u Novom Sadu. U svojoj karijeri uspeli su da rade i dele pult sa mnogim imenima kao što su Lea Dobričić, Tea Vučković (SLO), LAG, Speedy, Petar Dundov, Splatter, Petar Cvetković, Timid Boy, Matthew Hoag, Goya, i mnogi drugi. Gostovali su po svim većim klabing mestima u Srbiji, a prošle godine u njihovoj biografiji zacrtano je i ime EXIT festival. Trenutno rade na prezentaciji svog zvuka sa kojim žele da vrate tehno scenu tamo gde joj je i mesto.

 

 

 Ultimativno iskustvo za kampere Exit i Sea Dance festivala

Ultimativno iskustvo za kampere Exit i Sea Dance festivala

 

 

Belgrade Banging je pripremio i specijalne cene: ulaz će koštati samo 200 dinara, a cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara. Posle 01h ulaz će biti 300 dinara.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na booking@belgradebanging.rs

Spremite se za đuskanje do jutra i pravac Banging Summer Arena!
www.belgradebanging.rs

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}