Home

VESTI

Vinil sreda na Povetarcu

No Comments Najave

Vinil sreda na PovetarcuIdemo na reku da slušamo ploče: Vinil sreda na Povetarcu!

  

Prva žurka iz serijala Idemo kod mene da slušamo ploče biće održana u sredu 8. juna na Povetarcu, a pored domaćina večeri di-džej Irona nastupiće Luka Gaćina, Pavle Zindović i Miloš Radoš koji će poneti nainteresantnije primerke plastike iz svojih kolekcija.

  

Može se reći da je koncept večeri “Idemo Kod Mene Da Slušamo Ploče” u KGB Štabu nastao potpuno slučajno jednog hladnog zimskog utorka 2015. godine. Zbog specifičnosti koncepta, ljudima je odmah prirsla za srce i jako brzo je postalo najpopularnije veče u malom KGB-u. Ideja da drugari kolekcionari “izvedu” svoje ploče “u grad” odmah je odjeknula pa su i drugari di-džejevi poželeli da razvesele neke od svojih uspavanih lepotica tako što su ih poveli na Tehniksov ringišpil kod pukovnika.

 

 

 Vinil sreda na Povetarcu

Vinil sreda na Povetarcu

 

 

Neretko je KGB bio premali za ono što se dešavalo. Znali smo da je ovo samo početak jedne lep priče i bili smo u pravu! Stiglo nam je leto pa je pravo vreme da “Idemo Na Reku Da Slušamo Ploče”! Ove letnje sezone, svake srede ćemo slušati pucketanje sa veoma probranih vinila na našem omiljenom brodu Povetarcu!

Vidimo se 8. juna kada će Pavle Zindović, Miloš Radoš, Stefan Novović i verovatno najmlađi među kolekcionarima i ljubiteljima crnog zvuka Luka Gaćina dovući tonu ploča kako bismo vam priredili nezaboravno veče.

Žurka počinje u 22h, a ulaz do ponoći je besplatan, nakon toga koštaće simboličnih 100 dinara.