Home

VESTI

Vikend u klubu Tube

No Comments Najave

Vikend u klubu TubeTechno se ove zimske sezone vraća na velika vrata u Beograd i to najvećim delom zahvaljujući hramu beogradskog klabinga – klubu The Tube.

  

Jedan od najinteresantnijih bukinga u sezoni koja je pred nama je svakako Eric Cloutier, momak poreklom iz Detroita koji trenutno živi i radi u Berlinu. Eric je u svet techno muzike zagazio još davne 1996. godine.
 

On je u underground krugovima poznat kao vrhunski DJ ali je svoje prvo producentsko izdanje objavio tek ove godine i to za label "Mosaic" za koji potpisuju i Steve O' Sulivan i Freund der Familier. 

 

Među svojim omiljenim nastupima je izdvojio onaj iz avgusta ove godine, kada je ispunio svoj san puštajući u kultnom klubu "Berghain". U Beograd dolazi u petak 21.11. kako je najavio "pod utiskom energije iz Berghaina koju namerava da prenese na The Tube" gde obećava vrhunski rejv. Ulaz za ovaj event će biti besplatan do ponoći a nakon toga će iznositi 300 RSD.

 

 

 Vikend u klubu Tube

Vikend u klubu Tube

 

 

Nakon ovog sjajnog gostovanja, očekuje nas i techno subota koja se ponovo vratila u Tube. U subotu 22.11. na "Retro Techno" žurki će muziku puštati dobro poznata ekipa domaće tech scene – Goran Zmix Kovačević, Mark Wee i Sale L a ulaz za ovaj event je besplatan.

 

Do kraja novembra i tokom celog decembra nas očekuje vrhunski program u Tjubu jer nakon Cloutiera, narednih vikenda nastupaju Traumer (05.12.), Minilogue (12.12.), zatim Uto Karem (19.12.) i za kraj decembra dolazi jedno od najčuvenijih imena psy-trance scene u svetu, Shanti Matkin (26.12)

Vidimo se u Tjubu!