Home

VESTI

Vikend u clubu Compressor

No Comments Najave

Vikend u clubu Compressor 21-22.01.2011.Ovaj vikend u clubu Compressor će biti nešto posebno. Posle dužeg vremena imaćemo dva strana gostovanja i fuziju različitih muzičkih pravaca upakovanih u dva dana kvalitetnog zezanja. Rekli bih, biće za svakoga po nešto. Slatke muke rules. (:  

Ovog petka u drum club room-u (Left_Room) će Vam se predstaviti Julien Salvi aka Redeyes iz Tuluza.

 

Ovaj Francuz je poznat po svojim drum&bass setovima u kojima nađe prostora i za fank, džez, soul, dab, r&b. Podrška će mu biti Baseline crew koja se uvek trudi da Vam predstvlja kvalitetne artisteiz D&B domena.

 

Isto veče u funk vip room-u (Right_Room) Crni Dule, Side1, Necone i Lemon će Vas zabaljati iskuliranijim ritmovima funka i soula. Možda bude i dubstepa, nikada se ne zna.


U subotu, pravo iz Čikaga u Right_Room Compressora, stiže nam Marshall Jones. Istinski predstvnik chicago house-a, soulful-a i deep-a. Podrška će mu biti Buttke i Copyshop Downtown inc. Sigurni smo da će atmosfera biti vesela, pošto Marshall i Buttke zajedno slave rođendan. Za godine ih nećemo pitati, a pokloni su dobrodošli. (:

 

 

Vikend u clubu Compressor 21-22.01.2011.

Vikend u clubu Compressor 21-22.01.2011.

 


Left_Room i Gemini Djs od kojih uvek možete da očekujete različite oblike elektronske muzike upakovane u dinamičan set. Po opredeljenju su tech, po senzibilitetu house, po emocijama progg, a u srcu disco.

Biće zabavno ovog vikenda. Vidimo se u Compressoru!

 

 

Petak 21.01.2011.
DRUM & FUNK 4

Drum Club Room [Left_Room]:
Redeyes (Toulouse, FR)
Rahmanee
Cell D
M-tech
Rasheed

Funk VIP Room [Right_Room]:
Crni Dule
Side1
Necone
Lemon

Cena Ulaznice:
300 dinara do 00:00
400 dinara od 00:00

Subota 22.010.2011.
[Right_Room] Specijalno Vaspitanje

Marshall Jones (Large Music, Chicago, USA)
Buttke (Deep Link / Studio 19)
Copyshop Downtown inc. (Disco Zoo)

[Left_Room] Gemini Djs

Ove subote upad je free.