Home

VESTI

Vidimo se na Lasti!

No Comments Najave

Otvaranje Gradskog splava “Lasta“Nakon nekoliko odlaganja i dugog iščekivanja, Gradski splav  “Lasta“ napokon počinje sa radom ovog četvrtka, 29.05.

 

Najbolje iz Lastinog asortimana će vam predstaviti “Lasta All Stars“ ekipa DJ-eva sastavljena od starih imena, koja su zaslužna što je Lasta za samo jednu sezonu dobila epitet jedne od omiljenih destinacija noćnog života u Beogradu.

 

Ove godine je ekipa Gradskog splava “Lasta“ za sve svoje goste spremila sjajan provod u osveženom ambijentu, pojačanom potpuno novim sjajnim ozvučenjem. Četvrtkom i ove godine “Lasta Goes Hip-Hop“, kada će muziku za vas puštati Ike, Prema, Dada Selectah i BYP_.

 

Petkom se Lasta pretvara u “Love Boat“ kada će atmosferu praviti Danijel Čehranov, Dooshanm Ales i Bross, dok će se subotom na “Some Like It Hot“ za DJ pultom naći kapetan Peppe, Goran Starčević i Groovyman. Nedelja je kao i prošle godine rezervisana za sada već kultni “Lastin Matine“, jedan od najprepoznatljivijih brendova beogradskog klabinga, koji je Lastin tim započeo prošle sezone.

 

 

 Otvaranje Gradskog splava “Lasta“

Otvaranje Gradskog splava “Lasta“

 

 

Uz poslednje zrake sunca nad Beogradom, već od 18:00 uživajte u muzici koju će puštati Zwein kao rezidenti ovih žurki a zajedno sa njima Vuk Smiljanić, Kid Kimi, Danijel Čehranov, John Jogurt i Andrew Meller kao i mnogi ekskluzivni strani gosti koje ćemo uskoro najaviti.

Još jednom vas pozivamo da dođete na otvaranje Gradskog splava “Lasta“ u četvrtak 29.05. i zajedno sa nama započnete letnju sezonu za koju vam garantujemo da će biti za pamćenje!