Home

VESTI

Vicious Studio 69 with Milosavljević, Pavlović & Lolić

No Comments Najave

Vicious Studio 69U subotu vas u klubu očekuju odlična zabava uz Milosavljevića, Lolića i Pavlovića čiji muzički opus ide od deep i jazzy house do deep techno-a.

Sa aktuelnim house i techno bitovima obećavaju odličan provod na danceflooru uz još uvek promotivne cene na baru!!!

 

Malo je reči koje mogu opisati njegove muzicke tendecije, od punk basiste do electro instrumentaliste, integrisanog u DJ-a koji na ovim prostorima možda i najbolje poznaje space disco. Muzikom je počeo da se bavi početkom 90-tih godina kao basista poznatih Beogradskih punk-hardcore bandova Blind Side i Stand Point.

 

Sredinom 2000-tih intenzivno se bavi elektronskom muzikom kao dj i producent. Njegovi miksevi emitovani su u raznim muzičkim emisijama domaćih i stranih radio stanica. Nastupao je na mnogim festivalima i klubovima u Srbiji i inostranstvu. U početku njegovu muziku je karkterisao nu disco zvuk. Pod uticajem zvukova ambijetalne muzike i raznih muzickih pravaca njegova muzika se približila undergorund deep zvuku.

 

 

 Milos Pavlovic

Milos Pavlovic

 

 
Svoja prva iskustva sa elektronskim ritmovima, Miloš doživljava u svom najranijem dobu i to kao klinac, potpuno oduševljen break dance kulturom. Svoja prva iskustva sa elektronskim ritmovima, Miloš doživljava u svom najranijem dobu i to kao klinac, potpuno oduševljen break dance kulturom.

Godine 2000. i 2001. gostovao je širom Srbije i Crne Gore, a ubrzo su usledili i brojni nastupi u Mađarskoj, Sloveniji, Makedonij, a nakon njegovog odlaska iz zemlje i u Kanadi. Od 2001. godine, Miloš  počinje da se bavi i muzičkom produkcijom. Miloš se u 2008. godini u potpunosti posvećuje projektu "Regen", njegovom dub techno pseudonimu, trenutno je angažovan na realizaciji izdanja pod svojim imenom Miloš Pavlović i svog prvog kompletnog izdanja za projekat "Regen".

 

 

 Marko Milosavljevic

Marko Milosavljevic

 

 
Marko je bio rezident DJ u svakom beogradskom klubu elektronske muzike. Nastupao je širom zemlje, kao glavna zvezda, kao ko-zvezde sa drugim stranim umetnicima. Radio je na EXIT festivalu (2005, 2006, 2007 – Danca Arena). Nastupao je na mnogim drugim velikim događajima kao što su: Ovo Je Moj Grad, Beerfest, na otvaranju Olimpijskih igara mladih u beogradskoj Areni, u 2007.

Sa aktuelnim house i techno bitovima obećavaju odličan provod na danceflooru uz još uvek promotivne cene na baru !!!On je menadžer etikete “Recon Varriors” i dve pod etikete “Recon Light” i “TRAFFICA” na kojima je imao i svojih izdanja. “Studio Bordel” je mesto gde Marko Milosavljevic producira sa svojim partnerima Markom Nastićem i Dejanom Milićevićem. Uradio je kompletan akustički raspored “Bordel studija” koji je bio njegov završni ispit na studijama [Audio i video tehnologije na Fakultetu Vets u Beogradu].

 

 

Studio 69

Subota 11.02.2012.

od 23:00h do 05:00h

LINE UP:

Dušan Lolić
Miloš Pavlović
Marko Milosavljević

Ulaz free !!!