Home

VESTI

Večeras u klubu Tube: “The Shapeshifters”

No Comments Najave

Večeras u klubu Tube: "The Shapeshifters"DJ tandem "Shapeshifters", koji su svetsku slavu stekli planetarnim hitom, a sada već i disko haus klasikom "Lola’s theme", nastupiće u subotu u klubu "Tube".

Ovaj londonski duo, koji čine Simon Marlin i Max Reich, u svom setu predstaviće i druge čuvene numere poput "She freaks" i "Helter skelter".

Ovaj dinamični dvojac, u kome je Sajmon zadužen za fanki i soul elemente, a Maks za tehno pozadinu, na sceni je od 2003. godine.

 

Najveći hit “Lolla’s theme”, koji im je ujedno i debi numera, bio je na prvom mestu britanske top liste singlova tokom 2004. godine. Inače ova pesma, koja je prvo snimljena kao instrumental, inspirisana je Sajmonovom ženom Lolom. Osim po brojnim svetskim klubovima, "Lola’s theme" , "She freaks" i "Helter skelter" veliki su hitovi i na "YouTube" gde beleže milionske preglede.

Pesma “She freaks“ govori o našem osećaju kad na nastupima vidimo euforiju u nečijim očima. To je osećaj kad primetimo da se publici sviđa ploča koju pustimo i kad vidimo da su joj se prepustili. Mi tada jednostavno dobijemo veliki podstrek i inspiraciju i iz toga i nastaju naše pesme – kaže ovaj dvojac.

 

 

 The Shapeshifters

The Shapeshifters

 

 
Sa Sajmonom i Maksom će nastupiti i jedan od rezidenata kluba "Tube" DJ Pookie. On je prošle godine snimio i CD za lejbl “Shapeshiftersa” “Nocturnal Groove”, zato i ne čudi što ovaj duo veoma ceni njegov rad. – Puki je jedan veoma talentovan umetnik i jedan od naših omiljenih di džejeva. Uradio je fantastičan posao sa tim izdanjem i želeli bi da svetska scena prepozna njegov talenat. Veoma smo srećni što smo mu dali platformu da se izrazi, ali i da razvije svoj produkcijski zvuk – kažu “Shapeshifters“.

Karte su 500 dinara i mogu se kupiti na ulazu u klub.

{xtypo_rounded1}Inače, ovog vikenda počinje i nova akcija kluba "Tube" pod imenom "Mixology sessions". U okviru ove akcije svakog dana kog klub bude radio do kraja sezone će svi kokteli od 23 do jedan sat posle ponoći moći da se kupe po ceni od 280 dinara, što je oko 40 posto manje od regularne cene. Jedna od najboljih ekipa barmena u gradu će tom prilikom predstaviti i neke nove egzotične ukuse, koji do sada nisu mogli da se probaju u glavnom gradu.{/xtypo_rounded1}

Takođe, barmeni će gostima u tom periodu otkriti tajne bar kulture, koja kod nas još nije toliko poznata široj javnosti, ali i davati svoje predloge za koktele koje bi mogli da probaju u zavisnosti od ukusa, voća i povrća koje vole, bilo da su to krastavac, rotkvice, đumbir, nana, bosiljak, čeri paradajz…