Home

VESTI

Večeras počinje uvod u desetogodišnjicu festivala ljubavi

No Comments Najave

Večeras počinje uvod u desetogodišnjicu festivala ljubaviU beogradskom klubu Drugstore večeras od 22h počinje Lovefest Energy Weekend, dvodnevni muzički događaj koji će najaviti deseto izdanje festivala ljubavi, koje će sledeće godine biti održano u Vrnjačkoj Banji.

Program u “velikoj sobi” večeras će otvoriti Dušan Predojević, beogradskim klaberima poznatiji pod pseudonimom Doo. Sat vremena posle ponoći nastupiće nemački di-džej XDB, a zvezda večeri Cassy, nastupiće od 3h. Prvu noć u velikoj sobi zatvoriće mladi makedosnki di-džej Viktor Apostolski.

 

Na drugoj bini večeras će nastupiti Nemanja Krstić, a od ponoći se očekuje nastup DJ Flipa. Dva sata posle ponoći muziku će puštati Damir Zekiri, a veče će zatvoriti DJ PTZC, koji će nastupati od 4h ujutru.

 

 

 Lovefest Energy Weekend - SATNICA

Lovefest Energy Weekend – SATNICA

 

 

Na velikoj bini drugo Energy veče otvoriće Nikola Vemić, a sat vremena posle ponoći nastupiće njujorški di-džej Levon Vincent. Od 3h posle ponoći na stage stiže holandski di-džej Makam, a Energy Weekend će zatvoriti Marko Milosavljević.

Di-džej Ognjem i Ali Guney zagrejaće klabere u maloj sobi za nastup mladog Britanca Palms Traxa, posle koga će muziku vrteti di-džej Vitanov.

 

 

 Nikola Vemić - Lovefest Energy Weekend

Nikola Vemić – Lovefest Energy Weekend

 

Vrata Drugstore-a otvaraju se u 22h, a za one koji do sada nisu obezbedili svoju kartu, moći će da je kupe na ulazu večeras i sutra.

Da podsetimo, Energy Stage je jedna od tri velike bine Lovefesta, a od svog početka predstavlja samu suštinu festivala ljubavi – spoj najkvalitetnijih di-džejeva i muzike koja je hipnotisala i najveće svetske zvezde. Na ovoj bini do sada su nastupili magovi elektronske muzike među kojima su Fred P, DJ Qu, Hunee, Makam, Levon Vincent, Tama Sumo i mnogi drugi.

 

 

XBD 600 - Lovefest Energy Weekend

XBD 600 – Lovefest Energy Weekend

 

 

Od samog početka misija ove bine je da otkriva i promoviše mlade i talentovane di-džejeve iz Srbije i regiona, pa su tako mnogi od njih posle nastupa na Lovefestu sebi obezbedili rezidenture u prestižnim evropskim klubovima.