Home

VESTI

Večeras počinje treći “Belgrade Foam Fest“

No Comments Najave

Večeras počinje treći "Belgrade Foam Fest“Treći po redu "Amstel Belgrade Foam fest" počinje večeras u 20 časova u beogradskoj Areni, a posetioce, uz do sada neviđene zvučno svetlosne efekte, hektolitre pene, atraktivne igračice i vulkanske vatre, očekuje i odličan line up koji će jednako zadovoljiti ljubitelje tvrdog i mekšeg zvuka.

Tom Novy, Cristian Varela, Antoine Clamaran i mnogi drugi di džejevi dovešće atmosferu do usijanja. 

 

Na projektu radi tim od 700 ljudi,a scenografija koja je već postavljena u Areni, zauzela je dobar deo partera. Dva giganstka penopada i dva pena topa sa dometom od 25 metara postavljeni su na rubove partera dok je u centralnom delu instalirano još šest velikih pena topova.

"Cat walk" dugačak trideset metara na kojem će se smenjivati plesne grupe proteže se od di džej pulta do drugog kraja partera.

 

Večeras počinje treći "Belgrade Foam Fest“
Večeras počinje treći "Belgrade Foam Fest“

 

Više stotina kvadratnih metara led ekrana, lasera, roto glava i svetlosnih topova  raspoređeno je po impozantnoj scenografiji. Veliku pažnju organizatori su posvetili i ozvučenju, pa su u Areni instalirane zvučne kutije jačine preko 300.000 vati.

Ulaznice za festival su jedinstvene, kako za parter, tako i za tribine pa posetioci koji budu želeli da uživaju isključivo u muzici, neće morati da silaze u parter, odnosno penu. Na izlazima iz Arene biće instalirani sušači koje je obezbedila Tehnomanija iz Beograda pa će želja biti ispunjena i posetiocima koji budu želeli suvi da napuste Arenu.
 
Fakti
Ozvučenje 300.000 vati
Dva penopada
Dva mega pena topa dometa do 25 metara
Šest pena topova dometa do 6 metara
200 kvadratnih metara led zida
Više stotina lasera, roto glava  i svetlosnih topova
 
I Rikardo Leverok potvrdio dolazak u Arenu!
Najpoznatiji holandski MC Rikardo L’Roka nastupiće večeras u Areni kao specijalni gost DJ Pleye, jednog od najboljih domaćih disk džokeja. Pleya će uz podršku Leveroka u Areni predstaviti i svoj prvi singl pod nazivom „White Blossom“.

 

Večeras počinje treći "Belgrade Foam Fest“
Večeras počinje treći "Belgrade Foam Fest“

 

Tri stejdža u Areni
Pored glavnog, main stage-a, u prstenu Arene će biti instalirane još dve bine i to „Deep house lounge – The school of cool & freinds“ gde će nastupiti Iris Šolaja, Đorđe Popović, Đorđe Martinović i Aleksandar Miličević, i „Serbian stage“ koji će poslužiti za takmičenje mladih di džejeva.
 
Satnica
20.00 – 20.30 Igor Garnier
20.30 – 21.00 Vlada Stefan Braun
21.00 – 21.45 Kizami
21.45 – 22.30 Mirko & Meex
22.30 – 23.15 Pleya
23.15 – 00.00 Dj Reeplee
00.00 – 02.00 Tom Novy
02.00 – 04.00 Antoine Clamaran
04.00 – 06.00 Cristian Varela
06.00 – 08.00 Marko Nastić & Dejan Milićević