Home

VESTI

Večeras Junior series Matine, Tapas Bar

No Comments Najave

Večeras Junior series Matine, Tapas BarMuzički magazin Clubbing.rs, uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije – SOKOJ i nastavlja "Junior series" koncept.

Nastavljamo sa edukacijom i promocijom mladih DJ talenata, a u tom poduhvatu će nam ovog puta pomagati iskusan domaći DJ – Sharky!

Predstaviće vam se i mladi DJ talenti – Purple Dub & Vladimir Savić.

 

Do sada smo organizovali četiri žurke iz «Junior series» serijala, svaka posebna na svoj način, i na taj način predstavili dvanaest mladih DJ muzičara i pružili im priliku da nastupaju uživo.

Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs (www.clubbing.rs), više od pet godina nastoji da promocijom mladih DJ-eva pruži priliku neafirmisanim muzičarima da se predstave javnosti.

U želji da pomogne razvoj mladih DJ-eva iz Srbije, organizacija muzičkih autora Srbije – Sokoj (www.sokoj.rs) – podržala je "Junior series" koncept.

Očekujemo Vas!

 

 

 Junior series Matine, Tapas Bar

Junior series Matine, Tapas Bar
 

 

LINE UP:

Sharky (Dynamica)
www.facebook.com/sharkyrealpage
www.soundcloud.com/sharkyreal

Purple Dub
www.soundcloud.com/purpledubhill

Vladimir Savic
www.soundcloud.com/vladimirsavic

 

 

 

 Junior series Matine, Tapas Bar

Junior series Matine, Tapas Bar
 
 

{xtypo_rounded1}Obzirom da se koncept serijala "Junior series" zasniva na edukaciji i pružanju prilike neafirmisanim DJevima da nastupe, od sada će svaka žurka iz serijala "Junior series" imati svoj "mini" konkurs.

Konkurs će omogućiti DJ-evima da se prijave i konkurišu za svoj nastup. DJ-evi koji budu izabrani, dobiće priliku da nastupite na sledećoj žurci "Junior series". Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće. Pomenuti mladi ljudi će dobiti odličnu reklamu u Srbiji, ali i na teritoriji Balkana odakle dobijamo najviše poseta.{/xtypo_rounded1}

 

Podrška SOKOJ-a serijalu "Junior series"

 

{xtypo_rounded2}Sokoj štiti prava autora muzike, autora teksta, autora aranžmana muzike i drugih nosilaca autorskih prava na muzičkim delima svih žanrova. Sokoj – Organizacija muzičkih autora Srbije osnovana je 1950.godine. Najstarija je i do nedavno jedina organizacija za kolektivno ostvarivanje zaštite autorskih muzičkih i srodnih prava u našoj zemlji.

Sokoj štiti prava autora muzike, autora teksta, autora aranžmana muzike i drugih nosilaca autorskih prava na muzičkim delima svih žanrova. Sokoj zastupa, po osnovu njihovih punomoćja, preko 9.000 domaćih autora i nosilaca autorskih prava, a na osnovu 98 bilateralnih ugovora zaključenih sa inostranim autorskim društvima više od 2.000.000 inostranih autora.

Sokoj je danas organizovan po modelu savremenih evropskih organizacija za kolektivnu zaštitu autorskih prava. Svoju delatnost Sokoj obavlja na osnovu Zakona o autorskom i srodnim pravima (Službeni glasnik RS, broj 104/09, od 16.12.2009.). Rešenjem (br. 1119/10/2, od 30.04.2010. godine) Zavoda za intelektualnu svojinu obnovljena je dozvola Sokoja za obavljanje delatnosti ostvarivanja prava autora.

Delujući u kontinuitetu više od šezdeset godina Sokoj je, kao vodeća institucija u ovoj oblasti u regionu, odigrao ogromnu ulogu u uspostavljanju i razvijanju sistema autorsko-pravne zaštite, borbi za bolji materijalni položaj domaćih muzičkih autora, zaštiti prava inostranih autora, kao i promociji nacionalnih kulturnih vrednosti.

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, organizacija muzičkih autora Srbije – Sokoj – podržala je serijal žurki "Junior series".

Više o organizaciji muzičkih autora Srbije – Sokoj možete pročitati na zvaničnom sajtu www.sokoj.rs{/xtypo_rounded2}