Home

VESTI

Večeras ceo Beograd igra za ovog dečka!

No Comments Najave

Večeras ceo Beograd igra za ovog dečka! [VIDEO]Nemanja Ivanović, dečko zbog kojeg se na noge digla skoro cela Srbija, sinoć je poslao snimak u kojem se lično obratio i zahvalio svima koji mu pomažu. Nasmejan, poručio je da mu je bolje i da je povratio kilažu i snagu, kao i da njegov boljitak ne bi bio moguć bez svih onih koji su tu za njega i prikupljaju novac za lečenje.
  
Dance4Manya festival počinje sutra u Belexpo centru od 22h. Preko 50 di-džejeva nastupiće 16. i 17. oktobra, a sve u cilju da se prikupe sredstva za Nemanju, koji boluje od retkog oblika maligne bolesti i trenutno je u Nemačkoj.
 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=BfENIjpnRlI|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Manja vas poziva na Dance4ManyaFestival!

 

 

Ostalo je još malo karata na raspolaganju, zato požurite! Jednodnevna karta je 500, a dvodnevna 800 dinara. Mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets-a i u Win Win shopovima, kao i na ulazu na događaj u Belexpo centru.

Najbolji provod i humanost imaju isti zvuk! Prvog dana festivala slušaćemo domaće zvezde deep house, techno i tech muzike. Nastupaju: Marko Nastić, Gramophonedzie, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Danijel Čehranov, Zwein, John Belk, Lukai, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i mnogi drugi. 

 

 Večeras ceo Beograd igra za ovog dečka! [VIDEO]

Večeras ceo Beograd igra za ovog dečka! [VIDEO]

 

 

Subota je rezervisana za komercijalniji EDM zvuk. Slušaćemo house, trance, progressive house, big room. Nastupaju najbolji domaći izvođači: The Beatshakers, Zap Me Strobe, Erick Kasell, Cavin VIviano, The Wreckage, Erik Iker, Tom Gepard, Cyber, Oakich, Divolly&Markward, Diamond Mark, Rosske, Showbiz, Stereo Republic, Mad2Mad, Matalive, Jericho Ismael, Felipe Simo, Raf i Rise&Shine.

Za Nemanjino lečenje možete donirati 100 din slanjem SMS-a 100 na 3030. Za vikend svi igraju za Manju, za život!

 

 

Više informacija

www.zamanju.rs