Home

VESTI

Večeras James Zabiela / Genex Impuls Hall

No Comments Najave

James Zabiela, Funk D Void & Audiojack / Genex Impuls Hall

Večeras nam predstoji pravi spektakl u Genex Impuls Hall-u. James Zabiela, Funk D Void & Audiojack će se pojaviti pred Beogradskom publikom, a obzirom na potražnju karata, izlgedno je da će party biti kao što je i prognozirano – vrhunski. Karte su već uveliko u prodaji.

 

Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa organizatorom, sa zadovoljstvo Vas obaveštava da ćemo Vas voditi na ovaj event. Pet (5) najsrećnijih klabera su osvojili po 2 karte za James Zabiela event u Genex Impuls Hall-u, 25. Aprila. Dobitnici kompleta od po 2 ulaznice su: Filip Krstić, Ivona RaÄ‘enović, Vanja Kosor, Sead Idrizović i Una Perić.

 

Dobitnici su već obavešteni o načinu preuzimanja svojih ulaznica, dok svima ostalima više sreće u našim narednim nagradnim igrama.

 

Sa znanjem kako dobar track traba da zvuči – kako da treba zamotati i uvrnuti James Zabiela je mnogosnažan. Uznosilac različitih zvukova, uz pomoć dva Pioneer CDJ-1000s, zatim Pioneer EFX-1000, Korg Kossilator, MIDI kontroler i laptop, njegove ruke i uši ne propuštaju ni jedan dobar sekund za mix.

 

Zabielini zahtevi za takvim muzičkim alatkama gde god da pušta muziku samo su još podsetnik da je on jedan od malobrojnih DJ-eva koji guraju muziku korak napred i u 2009.

 

c u there people Cool

 

James Zabiela, Funk D Void & Audiojack / Genex Impuls Hall

 

 

 

 

Njegov stil je trippy, bleepy i deeply, pa čak i groovy. Oh, i čuvajte se sexy bas linija, prljavih zvukova, koji su postali sinonim za Jamesa Zabielu. Skrečevi, lupovi i filtrirani akordi, sve je to deo Zabielinog DJ seta.

 

 

Clubbing.rs