Home

VESTI

Vandalism u petak @ Dot

No Comments Najave

Vandalism u petak @ DotZahvaljujući kvalitetnom sardžaju, line up-u i publici, EDM (Akcenat na Progressive House) je napokon dobio dan kada nećete morati da razmišljate o obavezama koje vas čekaju sutra! Sledeći VANDALISM će se održati u petak, 08. Aprila u klubu DOT!
  

Ponosni smo na to što smo se izborili za ovaj dan, a za to ste najviše zaslužni vi koji ne propuštate naše događaje i na tome smo vam veoma zahvalni. 🙂
  

Pored Cavin Viviano-a i rezidenta ovog brenda, Vandal Steve-a, VANDALISM će po drugi put ugostiti jednog od najperspektivnijih DJ-eva Bosne i Hercegovine, Miloš Stankić-a. Nedavno je Miloš gostovao na Vandalismu, a po komentarima obožavalaca, to je bio jedan od najboljih rejvova u organizaciji ovog party brenda. U warm up-u će se naći mladi i talentovni DJ Aero koji se u poslednje vreme sve više ističe na klupskoj sceni.

Šta je Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

 

 

 Vandalism u petak @ Dot

Vandalism u petak @ Dot

 

 

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 RSD, dok ćete na ulazu moći da je kupite po ceni od 250 RSD (jakne možete ostaviti besplatno).

Informacije i rezervacije: 062 15 222 10 ili u inbox stranice Belgrade Vandalism!

Vidimo se 🙂

www.facebook.com/events/604661903018352

www.facebook.com/bgvandalism