Home

VESTI

Vandalism slavi prvi rođendan

No Comments Najave

Vandalism slavi prvi rođendanNakon fenomenalnog otvaranja druge sezone I rekordne posećenosti, s ponosom vas pozivamo na proslavu našeg prvog rođendana u petak, 18. Novembra na već svima dobro poznatoj lokaciji, u klub DOT (Francuska 6).

Povodom obeležavanja godinu dana postojanja Brenda, pored fantastičnog Line Up-a koji pored Vandal Steve-a I Cavin Viviano-a čine I DJ DIMA;
    

Bivši resident najvećeg party karavana u Srbiji (Serbia Dance Tuninga) I Miloš Stankić, najtraženiji EDM DJ Bosne I Hercegovine, I ovoga puta smo vam spremili mnoštvo iznenađenja poput Co2 topova, konfeta itd. Takođe, spremamo I tortu koju ćemo podeliti sa vama na jedan specifičan način. 

 

Šta je Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

 

 

 Vandalism slavi prvi rođendan

Vandalism slavi prvi rođendan

 

 

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep, Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

 

Cena karte u pretprodaji iznosi 200 RSD, dok ćete na ulazu moći da je kupite po ceni od 250 RSD (jakne možete ostaviti besplatno).

Informacije i rezervacije: 062 15 222 10 ili u inbox stranice Belgrade Vandalism!