Home

VESTI

Vandalism 4 Life

No Comments Najave

Vandalism 4 Life10. decembra će EDM Party brend VANDALISM u saradnji sa festivalom Dance 4 Life i Pošto Život organizovati humanitarnu žurku u klubu DOT pod nazivom VANDALISM 4 LIFE!!!

    

Cilj ovog eventa je da pored dobrog provoda dodatno obezbedimo sredstva koja su trenutno neophodna za lečenje Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma IV stepena. 

   

Sve što je potrebno jeste da SAČUVATE karte za Dance 4 Life Festival, jer će one ujedno biti I ulaznice u klubu DOT. Sve što je potrebno jeste da na ulazu u DOT pokažete kartu i pošaljete poruku sadržine 188 na broj 3030.

 

Za one koji nisu posetili festival, cena karte na ulazu iznosiće 250 RSD.

Line Up:
Stereo Republic
Cavin Viviano
Vibe Out
Aero
Oli
Vandal Steve

 

 

 Vandalism 4 Life

Vandalism 4 Life

 

 

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?
Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Za sve informacije pratite zvanicnu stranicu Belgrade Vandalism ili na broj 062 15 222 10