Home

VESTI

Valentino Kanzyani, Niš

No Comments Najave

Valentino Kanzyani, Niš

Spark i Beck's vas pozivaju na super  kojim otključavaju sezonu DJ-inga u Sparku!!! Exclusive veče sa jednim od najvećih DJ-eva na
ovim prostorima. Ključ je u tvojim rukama! Hoćes li da propustiš zabavu?

Valentino Kanzyani posle skoro 3. godine gostuje u Nišu. Techno, house i electronica su njegovo polje delovanja, a kako on to sklapa u zvuk
za igranje, možete se uveriti u petak 15-01-2010. godine od 23h u Muzičkom klubu Spark.

On dolazi iz Slovenije, gde nesumnjivo vlada svetom elektronske muzike. Oni koji su ga slušali, sigurno znaju da za njega ne postoje
pojmovi kao što su ograničenje i jednoličnost. Neprikosnoveni kralj slovenačke elektronske scene ne zna baš značenje reči granica i dosta.

 

On je jedan od očeva Slovenačkog techno-a, ali to ga nikada nije zaustavilo da baci u masu i po neki house set ili bilo šta što u tom trenutku smatra svežim.

 

Valentino Kanzyani, Niš

 

Posle cele decenije kreativnog izražavanja sa svojim prijateljem Umekom, sa kojim je osnovao i vodio čuvene etikete Recycled Loops i Earreistible Musick, oni su otkrili da su im se putevi razišli. Rukovali su se i nastavili muzičke avanture odvojeno.

Posle niza velikih i uspešnih izdanja za etikete kao što su Primevil, Yoshitoshi (Flying), Intec (House Soul EP), Wet Musik, Tronic (Burros Eslovenos) i Primate, Kanzyani odlučuje da je došlo vreme za pauzu. Provodi leto na Ibizi gde je, kao i mnogi umetnici pre njega, našao svoju novu muzu. Okupio je flotu svežih umetnika pod Jesus Loved You etiketom i poveo ih nazad, u suštinu clubbing-a.

 

U ovom časnom poduhvatu, najveću podršku ima od svojih prijatelja umetnika – koji posle svih ovih godina u poslu i stotina pređenih milja i dalje smatraju Kanzyani-ja jednim od najstrastvenijih elektronskih umetnika na planeti.

Podrška ove večeri gostu iz Slovenije će biti niški DJ Dimiz [Kondukter/Balkan Connection/Dont]. Dimiz se profesionalno bavi DJ-ingom od 2000-e. Posle niza i te kako zapaženih nastupa u svom gradu [Nišu], slede i gostovanja širom Srbije i u susednim zemljama.

 

Poslednjih nekoliko godina Dimiz veoma uspešno vodi multimedijalnu agenciju Kondukter. Pored svojih DJ i promoterskih sposobnosti, Dimiz se ističe i vrlo zapaženom produkcijom, kojom se trudi da predstavi svetu svoj unikatni zvuk. Trenutno je okupiran pripremom velikog broja izdanja za Balkan Connection label i Dont label.

Karte u pretprodaji po ceni od 450 dinara mogu se naći jos uvek u:
Happy House [TC Kalca], Mamut [Pobedina & Merkator], Menjacnica [Kazino Palace u centru grada].

 

Cena karte na dan zuke ce biti 600 dinara.