Home

VESTI

Urban Sunset @ club Compressor

No Comments Najave

Urban Sunset @ club Compressor

Leto je prošlo i na red stižu dešavanja po novosadskim klubovima. Kao što je već novosadska publika navikla, hladniji jesenji i zimski dani donose pregršt klubskih dešavanja i žurki.

 

U skladu sa tim i organizacija Space Motion započinje još jedan serijal žurki pod imenom URBAN SUNSET. Ovaj serijal žurki broji preko deset nezaboravnih nastavaka u svom serijalu dugom tri godine, i broji preko 10 000 zadovoljnih posetilaca.
 
Prva u nizu žurki ove sezone biće održana u potpuno novom novosadskom klubu Compressor, gde će kao glavne zvezde večeri nastupati dj i producentski dvojac iz organizacije: Tole i Petar. Za sve one koji nusu prisustvovali svečanom otvaranju kluba, informacija da se klub nalazi na Bulevaru Despota Stefana broj 5, u popularno nazvanoj “Kineskoj četvrti”.

Ulaz na ovu žurku naplaćivaće se 150 dinara do ponoći, dok će se posle ponoći ulaz naplaćivati 250 dinara.

 

Urban Sunset @ club Compressor

 

Naravno, kao i uvek deliće se određen broj besplatnih karata koje će biti moguće nabaviti kod promoterki u Novom Sadu, putem medija, i na nagradnoj igri koja je organizovana na zvaničnom sajtu organizacije na web adresi www.spacemotionns.org 

 

Apel na sve koji planiraju da posete žurku, da isplaniraju svoj dolazak ranije i time obezbede svoj ulaz i izbegnu nepotrebne gužve na ulazu.
 

/////////////
URBAN SUNSET
 
club Compressor
 
30.Oktobar 2009. start @ 22h
 
warm up: Alex K
 
main event: Space Motion-Tole & Petar