Home

VESTI

Urban Sunset 6th B-Day!

No Comments Najave

Urban Sunset 6th B-Day!Radom individualaca pa i celokupnog tima saradnika, Space Motion je postao to što već svi dobro znaju-sinonim dobre zabave i provoda!
 
Kao i svake godine organizacija Space Motion, obeležiće još jednu godinu svog postojanja.
 
Koji je bolji način da se to uradi nego da našu radost podelimo sa našim vernim fanovima i zahvalimo im se što nas prate svo ovo vreme. Upravo zato još jedan party pod imenom URBAN SUNSET će obeležiti 6. godina zvaničnog postojanja!  

 

Još jednom, po možda poslednji put ove zimske sezone Space Motion Vas poziva na party pod imenom URBAN SUNSET. Žurka će se održati u novosadskom klubu COMPRESSOR i to u subotu 20. Marta sa početkom u 22h.

 

 
Urban Sunset 6th B-Day!
Urban Sunset 6th B-Day!
 
Na ovom rođendanskom izdanju nastupiće domaćini i "slavljenici" dj i producentski dvojac iz organizacije: Tole i Petar, dok će preostali deo večeri svojom muzikom upotpuniti kolege i prijatelji organizacije.  
 
Ko će sve svoju muziku zavrteti te večeri nećemo otkriti, tako da Vam preoostaje da dođete i vidite i čujete-ali sigurno znamo da ćete se prijatno iznenaditi jer od nas uvek možete očekivati samo najbolje.
 
 
Ulaz na ovu žurku naplaćivaće se 150 dinara do ponoći, dok će se posle ponoći ulaz naplaćivati 250 dinara na ulazu u klub.  
 
Besplatne ulaznice za ovu zabavu će se deliti putem sajta www.spacemotionns.org i putem promoterki u Novom Sadu.
 
Kao i uvek apelujemo na sve one koji planiraju da prisustvuju ovoj zabavi da isplaniraju svoj dolazak ranije zbog očekivane gužve na ulazu.

 
 
 
 

URBAN SUNSET-Space Motion's 6th birthday party 
Subota 20.Mart
klub Compressor
 
 
line up:
 
Space Motion
and friends