Home

VESTI

UNTOLD (Hemlock Recordings / UK) u Dragstoru!

No Comments Najave

UNTOLD (Hemlock Recordings / UK) u Dragstoru!Klub Dragstor će 14. oktobra ugostiti jednog od najinteresantnijih tehno producenata današnjice, UNTOLD-a iz Velike Britanije. Podršku će pružiti Poor Henry, DJ Lil Taty i SAUD.

  

Untold je jednom prilikom jasno rekao: “Kada odem u klub želim da se istopim… Dosta mi je konzervativne ograničene muzike. Nemam priliku da čujem dovoljno divlje stvari, a ja uz to želim da plešem! Pokušavam da oduvam ljude u svojim nastupima.”
 

S sedištem u Hartfordšajru, severnom predgrađu Londona, Džek Daning, poznatiji kao Untold, važi za jednog od odabranih britanskih producenata koji su dali novi sjaj istrošenom žanru dabstepa što je rezultiralo mnogim mutacijama u post-dabstep eri. Untold počinje da izdaje muziku 2008. godine na etiketama kao što su Hessle Audio i Hotflush. Iste godine je pokrenuo Hemlock Recordings koji je interesantan kao etiketa na kojoj je prvo ikad izdanje Džejmsa Blejka, EP “Air & Lack Thereof”, ugledalo svetlost dana.

 

 

 UNTOLD (Hemlock Recordings / UK) u Dragstoru!

UNTOLD (Hemlock Recordings / UK) u Dragstoru!

 

 

Traka koja Untolda stavlja na tehno mapu je basom zasićena “Motion the dance” nakon čijeg izdanja je pokrenuo novu etiketu Pennyroyal koja će mu služiti kao podloga za eksperimente u ovom žanru. 2014. godine uspeva da prvim albumom “Black Light Spiral” postigne potpuno novi zvuk koji nije ličio ni na šta što smo čuli ranije.

Čekamo 14. oktobar sa nestrpljenjem i preslušavamo radove jednog od najinventivnijih britanskih producenata u poslednjih 10 godina.

 

 

UNTOLD (Hemlock Recordings / UK) u Dragstoru!

UNTOLD (Hemlock Recordings / UK) u Dragstoru!

 

 

 

UNTOLD u Dragstoru
14. oktobar, Dragstor
LAJNAP:
Untold (Hessle Audio, Hemlock Recordings / UK)
DJ Lil Taty
SAUD
Poor Henry

UNTOLD – Motion the Dance
www.youtube.com/watch?v=45vd72jSB00

UNTOLD LIVE BOILER ROOM
www.youtube.com/watch?v=cakFcRbnk_Q&t=200s

UNTOLD |

www.soundcloud.com/untold
DJ Lil Taty |

www.soundcloud.com/lil_taty1
SAUD | https://soundcloud.com/saud
Poor Henry |

www.soundcloud.com/poorhenry

Pridružite se FACEBOOK EVENT-u za više informacija i pratite Drugstore na Facebook-u i Instagram-u.

KARTE
www.drugstorebeograd.com