Home

VESTI

Umek u Belexpocentru. Promo ulaznice u prodaji!

No Comments Najave

Umek u Belexpocentru. Promo ulaznice u prodaji!Jedan od najagažovanijih techno DJ-eva dašnjice i čovek koji je uradio mnogo za globalnu techno scenu, Umek, stiže u Beograd 7. novembra kada će nastupiti u Belexpocentru! Prvi kontigent promo ulaznica već je pušten u prodaju na svim prodajnim mestima Gigstixa, a po ceni od 800 dinara karte će se prodavati sve do 1. jula.
   
Umekov značaj za elektronsku muziku je neosporan. Na našim prostorima, Umek je dobro poznat kao slovenački producent i DJ koji postavlja trendove i prisutan je na sceni gotovo već dve decenije.
  

Ovaj mag tehno zvuka neumoran je u svojoj produkciji, a sa preko stotinu angažmana godišnje, Umek je verovatno jedan od najzauzetijih techno DJeva današnjice.

 

Umek ne samo da izdaje za jedne od najpoznatijh lejblova na svetu, već je dosta uključen i u rad svog imprinta 1605, koji većinom podržava mlade i talentovane artiste i pomaže im da se domognu globalne DJ scene.

Prvi kontigent promo ulaznica od 800 dinara možete obezbediti do 1. jula na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online na www.gigstix.com.

 

 

 Umek u Belexpocentru. Promo ulaznice u prodaji!

Umek u Belexpocentru. Promo ulaznice u prodaji!