Home

VESTI

Ulaznice za “Locals” u prodaji od petka!

No Comments Najave

Ulaznice za "Locals" u prodaji od petka!Centralni događaj lokalne DJ scene, “Locals”, ponovo će biti održan 9. maja u KPGT-u, kada će na 3 bine nastupiti čak 24 izvođača, što će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma!

  

Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara biće pušten u prodaju od petka, 10. aprila u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima.“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu!
  

Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.

 

 

 Ulaznice za "Locals" u prodaji od petka!

Ulaznice za "Locals" u prodaji od petka!

 

 

Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara biće pušten u prodaju od petka, 10. aprila u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima. Promotivna akcija traje do 15. aprila nakon čega će ulaznice poskupeti.

Locals Facebook
Locals Instagram

ULAZNICE ZA “LOCALS” U PRODAJI OD PETKA, 10. APRILA
PO PROMOTIVNOJ CENI
LOCALS – TAKING OVER
9. maj 2015. godine
KPGT, Radnička 3