Home

VESTI

Ulaznice za DJ Martela u pretprodaji

No Comments Najave

Ulaznice za DJ Martela u pretprodaji

Pretprodaja ulaznica za nastup britanskog DJa Martela u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu, počinje u sredu, 10. februara.

Ulaznice se mogu kupiti putem Internet sajta Gigstix.com i u Gigstix prodavnici Novom Sadu po ceni od 390 dinara. Martelo će nastupiti na žurci u okviru serijala „Music for the Hipster Generation“ a na dva stejdža te večeri nastupiće i  DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip, Rasheed i Boris YBCC. Ulaznice na dan žurke do ponoći će koštati 490 dinara, a nakon ponoći 590 dinara.

Martelo aka Ryan Maher prošao je dug put od anonimnog DJa koji eksperimentiše i pravi odlične žurke do ponuda za saradnju koje su stizale od Marka Ronsona i Kanye Westa. Radio je kao DJ na turneji Justina Timberlakea, 50 Centa, Destiny's Child i nastupao u čuvenim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Herbal Nightclub i Fabric.

 

 

Ulaznice za DJ Martela u pretprodaji
Ulaznice za DJ Martela od danas u pretprodaj

 

Ove godine Martelo je oficijelni DJ na turneji američke pevačice Santigold, a očekuju ga nastupi na Glastonburyju, japanskom Summersonicu i brazilskom TIM festivalu. 

Martelo vrti najmoderniji UK underground zvuk a publiku u Novom Sadu očekuje sjajan provod uz mešavinu dubstepa, fidget housea, basslinea…

"Ja sam Hip Hop DJ u srcu. iako trenutno puštam veoma različite stvari, uvek mi je u glavi samo da napravim dobru žurku. Želim da se ljudi oznoje i da kažu "ovo je najbolja noć u mom životu'."  
 

Više informacija o izvođačima:

DJ Martelo
DJ Ahmaad
Cell D
Felony Flats
Flip
Rasheed
Boris YBCC