Home

VESTI

U prodaji karte za Dimitri from Paris

No Comments Najave

Dimitri from Paris u baru "Brankow"Karte za gostovanje francuskog kralja disko muzike Dimitrija iz Pariza (Dimitri from Paris), koji 7. marta dolazi u beogradski bar “Brankow“, puštene su u pretprodaju po ceni od 1.200 dinara. Ulaznice se mogu kupiti svakog dana od 10 od 01 sat u baru “Ludost” u Savamaloj (Karađorđeva 44).

Dimitri from Paris poznat je po gostovanjima na čuvenim žurkama vlasnika i osnivača čuvenog magazina “Plejboj” Hjua Hefnera, ali i drugim “high class” događajima. Između ostlaog radio je i na modnim revijama Šanel, Karla Lagerfilda, Žan Pol Gotjea, Iv Sen Lorena… 

 

Zahvaljujući tome došao je do titule jednog od najglamuroznijih svetskih DJ-eva i po običaju nastupa u prestižnim lokalima A klase, a ovo će biti Dimitrijev povratak na “mesto zočina” pošto je i prošlog leta napravio fantastičnu žurku u “Brankowu“. U petak je u “Barnkowu“ jedinstven nastup u gradu.

 

 

 Dimitri from Paris u baru "Brankow"

Dimitri from Paris u baru "Brankow"

 

Set DJ-a Ane D. će uživo pratiti Sale na saksofonu i NIKO na perkusijama, dok posle njih za pult izlazi DJ PeDJa Stanković. Dan kasnije su “Makao”, jedan od najboljih domaćih kaver bendova, koji se opisuje kao sastav koji svira haus muziku, i DJ Dooshan. Ulaz je slobodan oba dana.

Rezervacije i ostale informacije na
069 83 00 777.