Home

VESTI

Tulbure (RO) w Luka Vuković b2b Ivan Radojević • DOT

No Comments Najave

Tulbure (RO) w Luka Vuković b2b Ivan Radojević • DOTKlub DOT predstavlja vam di džeja i producenta iz Rumunije, Tulbure-a, koji čini jednu polovina TC Studia i osveženje je na sceni već neko vreme.

  

Potpisao je za etikete Archipel, Be chosen i All inn, a u subotu 04. marta nastupa u klubu DOT a domaću podršku pružiće 031 Republic dvojac Luka Vuković b2b Ivan Radojević.

  

Matei Tulbure je di džej i producent iz Bukurešta koji je od detinjstva fasciniran muzikom, umetnošću kojom izražava sebe već skoro sedam godina. Puštao je u klubovima kao što su “Diamon”, “Barrocco”, “La Mansarda”, “Zona Partyspace (Iasi)” i “Viena”, gde je delio di džej pult sa Nadjom i Masamenos-om, što se ispostavilo da će biti njegovo najznačajnije iskustvo do tada. Tulbure se kreće kroz mnoštvo različitih žanrova, od micro house-a i Detroit house-a, do techno-a i deep-a.

 

 

 Tulbure (RO) w Luka Vuković b2b Ivan Radojević • DOT

Tulbure (RO) w Luka Vuković b2b Ivan Radojević • DOT

 

 

Bivši član je “TC studio” projekta koji mu je doneo dva izdanja u inostranstvu ("TC Studio – Autoportret EP"- Archipel Recordings, Kanada i "TC Studio – Travel EP" – Strictly Chosen Recordings, Nemačka). Tulbure muzičke uzore vidi u Thomas Melchior-u, Daniel Bell-u, Iz & Diz-u, Norm Talley-u, Kenny Dixon Junior-u i Matthew Herbert-u, a inspiraciju nalazi u filmovima omiljenih reditelja Romana Polanskog, Stenlija Kjubrika i Andreja Tarkovskog. Pozitivni feedback koji konstantno dobija od svoje publike potvrđuje njegov kvalitet. Još uvek na početku karijere, Tulbure nastoji da širi vajb koji može da prevaziđe vreme i ostavi trag.

Tulbure
www.soundcloud.com/tulbure

Luka Vuković b2b Ivan Radojević / 031 Republic
www.bit.ly/mixcloud031Republic
www.bit.ly/mixcloudLukaVukovic
www.bit.ly/mixcloudIvanRadojevic