Home

VESTI

Tuborg Summer party’s

No Comments Najave

Summer party uz Tuborg DJ-eve

Ukoliko leto provodite u Vašem gradu a željni ste dobrog provoda, muzike i zabave, onda obratite pažnju na Summer party's koji će se održati ove nedelje  kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije.

 

Jedna u nizu letnjih žurki biće održana u četvrtak 23.jula na Povetarcu sa početkom u 19h!

 

U organizaciji ove Summer promo žurke, splavu Povetarac će se priključiti i Tuborg tim, koji će pružiti promotivnu i tehničku podršku, što uključuje izbor DJ-eva i obezbeđivanje nagrada i raznih drugih iznenađenja.

Da bi se rashladili, zabavili i osvojili nagrade potrebno je samo da se pojavite na vreme na mestu dešavanja! Ulaz na Summer party je slobodan! Vidimo se!

Naredni letnji party u Beogradu biće održan u nedelju 26.07. na Adi Ciganliji, u lokalu Miss Money Penny sa početkom u 17h.

 

Summer party uz Tuborg DJ-eve

 

 
Lista ostalih Summer party-ja:
22.jul od 16h – lokal Delfin, Jagodina
23.jul od 17h – splav Povetarac, Beograd
24.jul od 17h – lokal Kapetan, Čačak
25.jul od 22h – lokal Route 66, Novi Sad
26.jul od 17h – lokal Miss Money Penny (Ada Ciganlija), Beograd

 

 
Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.

Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.