Home

VESTI

TRIII: Truncate u klubu Drugstore!

No Comments Najave

David Flores aka TRUNCATE u klubu Drugstore u organizaciji kolektiva TRIII !

Za sve ljubitelje underground tehno muzike, nakon nekoliko interesantnih tehno live nastupa, Kolektiv TRIII najavljuje jednog od trenutno najboljih američkih dj-a Davida Floresa aka TRUNCATE (LA, USA) koji će premijerno nastupiti u klubu Drugstore 31. marta 2018. godine.

David je DJ karijeru započeo krajem 90-ih u Los Anđelesu radeći kao DJ u raznim klubovima i prostorima u Kaliforniji, ali ubrzo započinje i produkcijski rad pod imenom AUDIO INJECTION. Radove je objavljivao na etiketama Monoid, Droid Rec, 4 track, Stimulus. Truncate je rezident dj na Droid Showcase nastupima koje se odvijaju već 15 godina na svim kontinentima.

Pre nešto manje od decenije započeo je projekat TRUNCATE kao i istoimeni lejbl, u okviru kojeg istražuje siroviju tehno produkciju, uglavnom tendencije savremenog američkog, ali i evropskog underground deep i minimal tehna. Većinu izdanja objavljuje na svojoj etiketi Truncate, zatim na, sada već bivšem, 50 Weapons, ali i Blueprint, Modularz, Gynoid, Enemy Rec, Droid, Ultramajic.

Truncate, kao jedan od najboljih svetskih didžejeva trenutno, prvi put će nastupiti u Beogradu i Srbiji uopšte. Zabava je zakazana za 31.3.2018. u klubu Drugstore, kao i oficijelni nastavak u klubu KPTM tog, zasigurno, izuzetno zabavnog beogradskog klupskog jutra.

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII, Boža Podunavac, Dušan Kačarević i Mirko Lazarević. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim, kao i online.

LINKOVI

TRIII Web

TRIII Facebook

TRUNCATE

BOŽA PODUNAVAC

MIRKO LAZAREVIĆ

DUŠAN KAČAREVIĆ

DRUGSTORE

KPTM

 

Tags: , ,