Home

VESTI

Traumer u Tjubu

No Comments Najave

Traumer u TjubuKao što smo prethodno najavili – hram beogradskog klabinga, The Tube je do kraja decembra spremio pakleni lineup za svaki vikend. Ovog petka, 05.12. u goste nam dolazi mladi majstor techno i house zvuka, učenik francuske škole elektronske muzike – Traumer.

  

Momak poreklom iz Avinjona je koji je "ispekao zanat" u francuskoj prestonici, ubrzano postaje globalna superzvezda u svetu ozbiljne elektronske muzike a do sada je potpisao i izdavao za Desolat, Skryptöm, IRM, Sign Industry, Ventura i Herzblut kuće.
 

Nakon svih vrhunskih traka koje je izbacio tokom poslednjih godina, u julu je za Desolat objavio "Hoodlum", stvar koja je postala globalni megahit u poslednjih nekoliko meseci što mu je omogućilo da među širom svetskom publikom postane prepoznatljivo ime. Domaću podršku će raditi Vuk Smiljanić i Mancha a karte će koštati 300 RSD do 01:00 a nakon toga će cena biti 500 RSD.

 

 

 Traumer u Tjubu

Traumer u Tjubu

 

 

Dan nakon ovog sjajnog gostovanja, u subotu 06.12. u Tjubu nastupaju dvojica momaka koji su pioniri i trademark imena domaće muzičke scene – Peppe i Pookie. Ulaz je free, a dvojac koji spada u krem najiskusnijih i najprepoznatljivijih imena među domaćim DJ-evima obećava svima sjajan provod i muzičku šetnju u noći između subote i nedelje.