Home

VESTI

Trashcotheque night – Foamo (UK)

No Comments Najave

TRASHCOTHEQUETRASHCOTHEQUE je novo klupsko veče posvećeno globalnoj rave kulturi, new rave-u, electro disco-u i indie zvuku, koje se svakog čevrtka održava u klubu “Energija” (Nušićeva 8, Beograd).

“Trashcotheque” veče startovalo je pre dve nedelje i nakon dva održana party-ja, u punom klubu “Energija”, pred mladom gradskom ekipom željnom dobrog provoda, nastavlja da predstavlja beogradskoj publici domaće artiste i artiste iz regiona svake nedelje, ali i internacionalne jednom mesečno. Tako ovog četvrtka nastupa nova britanska zvezda i producent “FOAMO-a”, po prvi put u Beogradu.

KYE GIBBON aka FOAMO je dvadesetjednogodišnji DJ, producent i remixer, Britanac koji je itekako zaslužio snažnu podrsku koju danas ima od strane “Kissy Sell Out”-a na “Radio 1-u” i to još od njegovog prvog singla “Moving It Over Here”, Lee Mortimer-a koji je ovo izdanje proglasio najvećim u prošloj godini na svom label-u “Wearhouse”, ali i mnogih drugih kao što su “MSTRKRFT”, “Armand Van Helden”, “Bloody Beetroots”, “Crookers”, “Drop The Lime”, “Utah Saints”, “Dave Spoon”, “Zinc”…

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 2×1 kartu za ovo dešavanje,  Zainteresovani je potrebno da nas pošalji email na [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Dobitnici nagrada će biti obavešteni preko emaila. Subject: TRASHCOTHEQUE!

 

 

TRASHCOTHEQUE

 

Njegova muzika ima elemente electro-a, fidget house-a, nu rave-a, ali i mnogih drugih muzičkih formi i svakako track-ovi koje danas pravi nastali su pod jakim uticajem svega onoga što je slušao i čime se bavio godinama unazad (jungle/drum n bass, garage, grime, hip hop, dubstep).

“DJ MAG” je ovog mladog producenta nominovao u kategoriji “Najbolji britanski DJ u povoju”, a “NME MAGAZINE” i “iDJ MAGAZINE” vam ga preporučuju, kao nekoga koga obavezno morate čuti u 2009. godini.

Ono na čemu “FOAMO” radi ovih dana jesu novi remix-i za “Cagedbaby”, “Man Like Me”, “Franz Ferdinand”, “Kid Bass featuring Sincere”, “Kissy Sell Out”, a uskoro nas očekuje i nova kolaboracija sa “Detboi”.

Ne propustite njegov prvi nastup u Beogradu, ovog četvrtka u klubu “Enerija”!
 
Ideja Toby Brundin-a, (roÄ‘en u Londonu, a zbog interesovanja za lokalne i umetnike iz regiona preselio se u Beograd) pokretača “Trashcotheque” večeri i resident DJ-a, je povratak dobre zabave i glamura u beogradske klubove. Danas postoji nemerljivo mnogo sjajne muzike, mnogo novih muzičkih formi, a samo nekolicina DJ-eva koji je kod nas pustaju: "Banana Rave”, “Felony Flats”, “Toby Trash” (Toby Brundin)… Želja nam je da “Trashcotheque” postane šansa za predstavljanje najboljih talenata iz regiona i sveta.

 

Mesto na kome se na izvanredan i misteriozan način dodiruju i povezuju “DFA” i “LCD soundsystem” u New York-u sa “Erol Alkan-om”,  “Simian-om” i  “Klaxons-ima” u Londonu, “Kitsune” i “Valerie” u Parizu sa  “Van She” i “The Presets” u Australiji.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 2×1 kartu za ovo dešavanje,  Zainteresovani je potrebno da nas pošalji email na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Dobitnici nagrada će biti obavešteni preko emaila. Subject: TRASHCOTHEQUE!