Home

VESTI

Top Of The Hill 2012 u Arandjelovcu

No Comments Najave

Top Of The Hill 2012 u ArandjelovcuGrad Arandjelovac i planina Bukulja će i ove godine biti "checkpoint" okupljanja klabera na vr' brda!

Verovatno i najveći dogadjaj u gradu, treći po redu, Top Of The Hill, održaće se 22. juna i trajati od sumraka do svitanja. 700 metara nadmorske visine, pogled sa vrha planine od kojeg zastaje dah, najkvalitetniji klubski zvuci uklopljeni u šumski ambijent i još 1000 razloga zbog čega bi trebalo posetiti "Top Of The Hill 2012"!
 

Za sve ljubitelje deep house/nu disco zvuka u open air performansu, OpenLoadPlay organizacija u saradnji sa Cafe Club-om Mystique i čvrstom medijskom podrškom poput Urban Bug-a, Visual Sound Generation-a i Clubbing.rs, vam predstavlja fantastičan  trojac iz Engleske, Tank Edwards, James Starkie i Steve Nash! Ne, nije u pitanju čuveni košarkaš iz NBA već jedan od izvodjača koji će imati prilike da nešto više od 3 sata ukupnog performansa pokupi simpatije T.O.T.H.a, i uz mnogobrojne promo materijale reprezentovati njihovu izdavačku kuću pod nazivom "Planet Acetate Records".

Trojac iz Engleske stejdž će deliti sa pet domaćih izvodjača od kojih je jedan definitivno otkrovenje 2011-te godine, jedan od najekscentričnijih DJ-eva sa nšsih prostora, član ekipe Cube i Urban Forces, Damjan Eltech.

Posle fantastičnog uspeha singla "Mama", Damjan Eltech se probija u prve redove klubske scene. Precizan mix, interesantna tehnika i dobar odabir materijala šine setove ovog DJ – a jako slušsljivim. Ono što ga čini posebnim i drugačijim je konstantno experimentisanje za vreme seta,  što tehnikom mixa,  što efektima i loopovima.  Atmosfera koja vlada u zvuku za vreme njegovog seta je drugačija i prepoznatljiva.

Pored Damjana Eltecha uživaćete setove lokalnih dj-eva Jerry White-a i Jelly-a, koji će dobro podgrejati atmosferu i zvanično otvoriti TOP OF THE HILL 2012, a za sam kraj, u takozvanom back2back performansu nastupiće Cavin Viviano i Ismael Jericho, kome će ovo biti prvo T.O.T.H. iskustvo.

Budite i vi deo nezaboravnog provoda! Na vr' brda OLP mrda!

 

 

 Top Of The Hill 2012 u Arandjelovcu

Top Of The Hill 2012 u Arandjelovcu

 

 

OpenLoadPlay info:

“OpenLoadPlay” je osnovan 2008.  Godine.Bavi se organizovanjem žurki, popularizacijom elektronske muzike, i samim tim doprinosi razvoju turizma na području opštine Arandjelovac. U nedostatku adekvatnih dogadjaja, nekolicina mladih ljudi je došla na ideju da reprezentuje i približi “klabing” svojim sugradjanima na najbolji mogući način. Iz te ideje je nastala organizacija “Open Load Play”.

Ubrzo nakon nastanka, organizacija je zahvaljujući entuzijazmu i iskustvu njenih članova, kao i podršci lokalnih klubova napravila niz kvalitetnih žurki, medju kojima je i žurka otvorenog tipa, na vrhu planine Bukulja, pod nazivom “Top Of The Hill”, koja je postavila standarde dobrog provoda.

 

Svojim delovanjem prezentujemo talentovane producente i dj-eve iz Srbije i regiona. Izvodjači koje smo do sada imali priliku da ugostimo su: Agent Q i Dj Flore iz Nemacke, Dj Groover, Dj Conte, Dj Macro, Filip Fisher, Besu De Locco, Tom Cues, Tamara Pavlicek, Steady Beats, Cavin Viviano, Skinny, Yogi Man kao I lokalne: Jerry White, Jelly For The Babies, Raven Grale…