Home

VESTI

Tom Wieland & Al Doyle @ Tube

No Comments Najave

Al Doyle/Hot Chip DJ setNekoliko najava iz kluba “Tube” za predstojeće dane…

Sutra, cetvrtak, 26.marta, u klub “Tube”, iz Austrije nam stiže Tom Wieland, kao specijalni gost projekta Off Balance, hostovanog od strane Nebojše Jazzmate-a i Milić Spacewalker-a. Kao DJ, Tom Wieland se snalazi u raznim muzičkim pravcima. Očekujemo kombinovanje originalnih HipHop hitova, Trippy Disco-a, House-a sa dodirom electro i retro stila i još mnogo toga.
Ulaz free.

 

U petak, 27. marta u klubu “Tube”, u okviru serijala koji se organizuje pod promotivnim aktivnostima “Becksa”, nastupiće Al Doyle.

Al Doyle, je poznat kao kofrontmen britanskog elektropop benda “Hot Chip”. Kao DJ, prepoznatljiv je po eklektičnom zvuku. Domaća podrška DJ Brka. Ulaz 300 din, za članove kluba uz karticu ulaz je besplatan do ponoći. 

 

Clubbing.rs portal u saradnji sa organizatorima Vas vodi na AL Doyle event. Delimo 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Al Doyle @ The Tube".

 

 

Al Doyle/Hot Chip DJ set