Home

VESTI

Timo Maas u Sarajevu

No Comments Najave

Timo Maas u SarajevuUrban Life Event Agency & Heineken Vam ponosno predstavljaju jedno od najvećih imena na svetskim DJ listama – Timo Maas!
 
Timo Maas je nemački umetnik, DJ i producent, jedno od najvećih imena na svetskim DJ listama. U svom bogatom portfoliju svrstao je i remikse poznatim muzičarima kao što su Fat Boy Slim, Kelis, Madonna. Prošle godine nastupao je na rođendanskoj zabavi slavne Madonne.

 

"It’s the first day of the rest of your life" (Prvi je dan ostatka tvog života) peva Brian Molko na prvom singlu skinutom s Timo Maas-ovog  drugog albuma "Pictures". Ta rečenica zvuči kao životni moto ovog nemačkog DJ-a i producenta koji nogama čvrsto stoji u sadašnjosti, ali svojim idejama gleda u budućnost.

Iza njega je 25 godina uspešne DJ karijere i preko hiljadu nastupa širom sveta u kojima je pretvarao energiju u ekstazu miksajući razne kombinacije elektronske muzike koje u celini stvaraju jedan specifičan «soundtrack» savršenog party-ja. Timo Maas sebe smatra radnikom i stvarateljem, čovekom koji sebe nanovo otkriva, a ne umetnikom koji celi život živi na staroj slavi.

On nije DJ koji dolazi na party samo da bi vrtio gotove, tuđe ploče već se trudi od tih ploča stvoriti neki novi zvuk, specifičan samo njemu i u tome je neumoran, pa nije redak slučaj da njegovi nastupi traju i više od 5 sati, pa čak i celu noć. Pogleda uperenog u budućnost i ušiju čvrsto na zemlji, ovaj inženjer telekomunikacija iz Hannover-a prošao je u svojih 25 godina karijere sve što jedan DJ i producent svetskog glasa može proći.

 

 

Timo Mass u Sarajevu

Timo Mass u Sarajevu

 

Od rada u lokalnoj diskoteci 80-tih godina, do rezidencija u najvećim svetskim klubovima poput The New Pacha (New York), DC 10 (Ibiza) i The End-a u kojem je njegovo veče proglašena najboljom u kategoriji "Best Venue" na "Time Out Live" dodjeli nagrada u Londonu.

Od remiksa visokog profila i ponosne nominacije za Grammy do velikog broja ličnih originalnih izdanja kao i ličnog labela "99 Percent", Timo Maas i dalje za sebe kaže da svakom svojem nastupu ili svakom novom produkcijskom projektu pristupa kao da su mu poslednji u životu, jer uspeh ne bi bio moguć da u sve što radi ne veruje 100% i da ne voli svoj posao onako kako ga voli.

I za kraj ,Timo Maas nije njegov pseudonim ni akronim premda bi ga mogli prevesti kao: Thousand Incredible Moments of Music And Aural Sensations.

Party će se održati 25. jula u vreme Sarajevo Film Festivala na dva floor-a u velikoj dvorani Doma mladih i Sky Lounge Baru „La Terrasa“ (krov Doma mladih).

Pored Timo Maas-a na party-ju će nastupiti i nemački DJ-evi Rochus i Steve Paris, a domaća DJ podrška je Wedran (Triptonite) i Focho (Dom mladih resident DJ). Pre samog party-ja u Domu mladih će biti premijerno prikazan svetski hit i kultni film: Berlin Calling.

Ulaznice za party će koštati 20 KM u pretprodaji i 25 KM na dan event-a.
 
{xtypo_rounded1}LA TERRASSA je prvi Sky Lounge Bar u Sarajevu koji počinje sa radom u junu 2011 godine.

Nalazi se na atraktivnoj lokaciji – krov Doma mladih. Zeleni kvarcni pijesak, prirodne palme, lounge ambijent, chill out muzika, a sa prvim mrakom house i progressive beat-ovi svjetskih imena kao što su ovog ljeta: Timo Maas, Dj Rochus, Steve Paris, DJ Moguai i mnogi drugi.

Nakon grand opening-a u junu La Terrassa želi da formira sopstveni krug redovnih gostiju koji će posedovati VIP karticu kluba.{/xtypo_rounded1}

Urban Life je agencija koja je aktivna na polju elektronske i druge urbane muzike još od 1994. godine. Dugi niz godina agencija je radila pod internacionalno poznatim imenom „Liquid Sky“ sa sedištem u Kelnu. Početkom ove godine sa otvaranjem poslovnice u Sarajevu agencija menja ime u „Urban Life“.

Agencija iza sebe ima uspešne reference kako u regionu (Hrvatska, Slovenija) tako i širom Europe (Španija, Nemačka, Holandija, Grčka). Pored „La Terrassa“ prvog sky lounge bara u Sarajevu, osnivač agencije je idejni tvorac i suvlasnik „Sundownbeach“ kluba u Kelnu.

 
Timo Maas @ Dom mladih & „La Terrasa“ sky lounge bar – 25. 07. 2011.
Warm Up: Dj Rochus & DJ Steve Paris (Germany)
Local Support: Focho (Dom mladih resident), DJ Wedran (Triptonite)
+ Projekcija filma "Berlin Calling“