Home

VESTI

“Tiger Cafe” žurka u Republika Baru

No Comments Najave

"Tiger Cafe" žurka u Republika BaruJedinstvene "Tiger Cafe" žurke se nakon veoma uspešne sezone u klubu "Mladost", sele u "Republika Bar". Prvi "Tiger Cafe" na novoj lokaciji, ali dobro poznatoj ex "Underground" kluba, biće 20. decembra. Kao specijalni gost nastupiće Aleksandar Vidanovski (Skoplje), potom rezident Marko Milosavljević i Vladimir Dragaš.

Novitet u predstojećoj sezoni je da se osim domaćina, Djeva Marka Nastića i Marka Milosavljevića, i jednog stranog i domaćeg gosta za miks pultom, priključuju još dva nova rezidenta. 

 

Tako će svi poštovaoci i ljubitelji kvalitetne elektronske muzike moći da uživaju u setovima DJ Kobaye i Vladimira Dragaša koji će se smenjivati iz meseca u mesec.

 

 

 "Tiger Cafe" žurka u Republika Baru

 "Tiger Cafe" žurka u Republika Baru

 

 

Sledeći "Tiger Cafe" je 3. januara u "Republika Baru". Za gramofonima je Franca Rehm iz Nemačke.

– “Tiger Cafe" je unikatni koncept na kojem promovišem po meni intresantne artiste iz sveta i regiona. Svake godine, sezone, "Tiger Cafe" će biti u drugom klubu. Posle "Mladosti", od 20. decembra vidimo se u "Republika Baru"! Kao i do sada, za žurke je rezervisano četvrtak veče – kaže Marko Nastić idejni tvorac "Tiger Cafe-a".

TIGER CAFE

20.decembar
"Republika Bar"

DJs
Marko Nastić
Aleksandar Vidinovski, guest MK
Marko Milosavljević
Vladimir Dragaš

 

 

Aleksandar VidinovskiAleksandar Vidinovski, Dj iz Makedonije, nastupiće na „Tiger Cafe“ koncept žurci, čiji je tvorac naš najbolji di-džej Marko Nastić, u četvrtak, 20. decembra u „Republika“ baru.

Obzirom na domaću postavku za miks pultom, najbolja žurka u gradu je zagarantovana, a Vidinovski najavljuje dub techno i deep house miks.
– Biće to selekcija starih I novih ploča. Kombinacija dub stepa I deep housea. To je muzika najviše volim da vrtim – kaže Dj Aleksandar Vidinovski.

Tvoja muzika je…
– Pre svega, ona je dinamična. Trudim se da, kada se radi produkcija, u muziku ubacim onoliko elemenata koliko je neophodno da to dobro zvuči. Miksujem techno I house, u nekoliko varijanti.

Nastup koji nikada nećeš zaboraviti…
– Live nastup na “Sound Diffusion” na “Coca-Cola Sound Wave” festivalu 2007. godine.

Nastupi u Srbiji…
– Puštao sam muziku nekoliko puta u Srbiji. Već nekoliko godina unazad na “Urban Bug” stejdžu na “Exit festivalu”. Kod vas imam puno prijatelja I osećam se kao kod kuće. Očekujem da će biti super žurka!

DJ-evi koje ceniš…
– Iskreno, u poslednje vreme više cenim rad producenata nego Dj izvođača. Kada bih baš morao da izdvojim, to bi bili Conforce, Surgen, Basic Soul Unit, Marco Zenker.

Plan za  budućnost…
– Trenutno radim na mkom novom izdanju. Sa saradnicima paralelno radim na novom izdanju našeg labela “Argumento Music”. Imamo planove I oko naše “Drop Series” žurke u popularnom klubu “Kapan An” u Skoplju. To je klub u kojem je prava underground atmosfera. Dolazili su I neki Djevi iz Srbije.

Elektronskoj sceni danas nedostaje…
– Istinska podrška kvalitetnoj muzici. A dobro je što sve veći broj artista I konzumenata muzike shvataju da je bitan kvalitet, a ne kvanitet.