Home

VESTI

The Tube – otvaranje sezone

No Comments Najave

The Tube - otvaranje sezoneBeogradski klub „The Tube“ ove nedelje otvara petu zimsku sezonu sa tri žurke.
 
Svečano otvaranje je u četvrtak žurkom na kojoj će nastupiti niški projekat “El Jazzyra”. Ovu grupu čine dva di džeja zaduženih za gruv, dvojica saksofonista i jedna električna gitara. Osim njih u toku večeri će nastupiti i svi rezidenti kluba, među kojima su di džej Pepe, Marko Nastić, Dejan Milićević, Puki, Tijana Todorović…

 

Očekuje se veliki broj poznatih ličnosti, a dolazak su već potvrdili voditeljka MARIJA KILIBARDA, frontmen benda “Van Gog” ZVONIMIR ĐUKIĆ ĐULE, svojevremeno najveći beogradski “partimejker” BOBAN PETROVIĆ, maneken i TV lice BOŠKO JAKOVLJEVIĆ, kao i producent VOJA ARALICA. Na ovo veče ulaz je moguć samo uz specijalne pozivnice.

   

 

The Tube otvaranje
The Tube otvaranje

 

 
DRUGI DAN
Drugi dan otvaranja je u petak i on je rezevisan za ljubitelje dobrog hausa i tehna, jer će celo veče za di džej pultom biti Marko Nastić i Tijana Tododorvić.
 
TREĆI DAN
Treće veče otvaranja zimske sezone će biti u duhu tradicije “Tjuba” i biće oslonjeno na disko haus zvuk uz B2B set di džej Pepea i Pukija.

 

 

The Tube otvaranje
The Tube otvaranje

 


Ulaz na prvo veče je moguć samo uz specijalne pozivnice, dok će na druge dve žurke biti besplatan.
 
Inače, sledećeg petka u klubu “Tube” nastupa DETROITSKA LEGENDA ROLANDO poznat po himni mnogih klubova “Nights Of The Jaguar”, uz domaću podršku u vidu dvojca Subotić & Dušan Kačerević. Dan kasnije di džej Ojša i Goran Starčević nastavljaju rezidenturu svojim prepoznatljivim disko haus setom.
.