Home

VESTI

The Tube otvara osmu sezonu!

No Comments Najave

The Tube otvara osmu sezonu!Najveća institucija underground clubbinga u Beogradu u poslednjih 10 godina, klub The Tube, ovog vikenda, tačnije 24. i 25. oktobra otvara svoja vrata gostima osmu sezonu za redom.

   

Klub koji je od decembra 2007. godine do danas ugostio neka od najvećih imena svetske i domaće muzičke scene obećava sjajan muzički program i koncept za zimu koja je pred nama.
  

Na otvaranju koje će trajati dva dana nastupiće starosedeoci domaće scene elektronske muzike, kao i nešto mlađa ekipa koja je svoje ime izgradila između ostalog i u Tube-u tokom prethodnih godina. U petak 24. oktobra muziku će puštati Dejan Milićević, Tijana T, Kid Kimi i John Jogurt, dok će se u subotu 25. oktobra za miks-pultom naći Boža Podunavac, ZWEIN, Sale L i Vuk Smiljanić.

 

Prvo inostrano gostovanje nas očekuje već naredni vikend nakon otvaranja, na Halloween 31.10, kada u The Tube dolazi legenda Detroita i svetske scene – Delano Smith, kome će domaća podrška na ovoj žurki biti Dušan Kačarević.

 

 

 The Tube otvara osmu sezonu!

The Tube otvara osmu sezonu!

 

 

Osim toga i ove godine će u The Tube-u žurke praviti ekipa iz "Vatre", a očekuju vas i gostovanja velikih imena svetske techno i trance scene. Od ove godine, sa početkom od 01. novembra, subota u klubu The Tube će biti rezervisana za najpoznatiji domaći EDM bred žurki – "Belgrade Banging" koji će tokom zime imati prilike da nastavi niz od 65 žurki i događaja kojima su u poslednjih godinu dana više nego uspešno promovisali EDM scenu u beogradskom clubbingu.

 

Klub će na početku sezone raditi dva dana nedeljno i to petkom i subotom.