Home

VESTI

The Tube: Ben Klock, Robert Dietz i humanitarna žurka za Tijanu

No Comments Najave

The Tube: Ben Klock, Robert Dietz i humanitarna žurka za TijanuSevdah baby, Damjan Eltech i Sajsi MC će nastupiti u četvrtak (06.12) na humanitarnoj “HeartBeat” žurki na kojoj će se skupljati sredstva za lečenje sedmogodišnje Tijane Ognjanović u klubu „The Tube“.
  
Maloj Tijani je hitno potrebna novčana pomoć u iznosu od oko 200.000 evra za transplantaciju srca koja se može obaviti samo u Beču,  a većina prihoda od šanka ovo veče u klubu “The Tube” će biti izdvojena za njeno lečenje
  

Uvek se odazivamo na ovakve akcije i pozivamo sve ljude koji su u mogućnosti da dođu kako bi zajedno pomogli maloj Tijani u njenoj najvažnijoj borbi do sada. Na nastupu ćemo predstaviti naš novi album „Od 12 do 6“ sa koga se izdvojio prvi singl „Ono kao vau“, ali ćemo izvesti i stare pesme „Lajkiram“, „Mama“ i „Roze tašna“ – kaže Damjan Eltech.

Osim ovog dvojca DJ set će predstaviti i jedan od najpopularnijih modernih muzičara današnjice Sevdah Baby, isto kao Nexie i Nenad Jovanović. Ulaz na žurku je slobodan.

 

 

 The Tube: Ben Klock, Robert Dietz i humanitarna žurka za Tijanu

Ben Klock

 

 
Nemac Ben Klock, jedan od najznačajnijih predstavnika savremene techno muzike, nastupiće u petak (07.12) u klubu “The Tube“.

Rođeni Berlinac Ben Klock je bez ikakve sumnje jedna od najznačajnijih ličnosti novije techno istorije. Rezident je u jednom od najpoznatijih svetskih klubova „Berghain“ u Berlinu, još od njegovog otvaranja 2004. godine. Svojim posebnim pristupom i uticajem kao DJ i producent. uspeo je da ostavi unikatan žig na tom, samo Berghain-u svojstvenom, klupskom zvuku. Techno setovima sa punim hipnotičkim, deep i jakim gruvom, izdanjima na „Ostgut Ton“ lejblu, a potom i na svom „Klockworks“ koji je osnovan 2006, Ben je zaslužio izuzetnu internacionalnu reputaciju tokom poslednjih godina.

Zahvaljujući remixima za različite izvođače kao što su Kerri Chandler, Martyn ili “Depeche Mode” i opšte poštovanim debi albumom „One“ za etiketu „Ostgut Ton“kao i „Berghain mixom“ , Benovo ime je postalo sinonim za definiciju techna. Njegovi setovi se opisuju kao dosledni, napeti i dinamični, a opet senzibilni.

Intro set radi Tijana T, a karta je 200 dinara do 01 sat, dok će se posle plaćati duplo više.

 

 

 The Tube: Ben Klock, Robert Dietz i humanitarna žurka za Tijanu

Robert Dietz

 

 

Robert Dietz iz Frankfurta, koji dolazi sa etikete “Cadenza” čuvenog DJ Luciana, doneće u subotu (08.11) tropske techno i house zvuke sa Ibize u klub “The Tube”

Robert Dietz,  koji se opisuje kao umetnik koji preskače sve muzičke granice, stasavao je na frankfutskoj sceni gde su dominirali Sven Vath, Dorian Paic, Ricardo Villalobos i Luciano. Njegov zvuk, utemljen u formama klasičnog house-a, kritičari navode kao pedantno nijansiran hipnotički seksi bit, a u poslednje vreme možda je najpoznatiji po svojim setovima na plaži u dva eksluzivna kluba na Ibizi – Ushuaia i Pacha. Čuveni portal “Beatport” ga je još 2009. proglasio za izvođača na koga bi trebalo obratiti pažnju uz objašnjenje  – Došao je niotkuda i sleteo na neke od najeksluzivnijih svetskih lejblova!

Među njima su Lucianova Cadenza, ali i Cecille, Running Back i Deep Vibes. Poslednjih godina redovno je nastupao u čuvenom Cocoon klubu u Frankfurtu, a bio je i na festivalu Dance Valley ( Amsterdam), kao i u Revolveru (Australia) i Arma17 (Moscow) i londonskim ultra-hip underground Shoreditch žurkama.

Tokom proteklih nekoliko godina, Dietz je izgradio impresivan CV sarađujući sa umetnicima kao što su Loco Dice, Karotte, Ilario Alicante, Davide Skuillace, Reboot… Njegovi trake se izašle na kompilacijama za Cocoon, Cecille, Circo Loco i Timewarp. Njegovo prvi izdanje za na etiketi Cadenza je – Home Run, a  još od ranije među fanovima izdvojile su se njegove stvari Soup Opera i Aurel in Wonderland. Domaća podrška su mlade snage beogradskog klabinga Vuk Smiljanić, Kid Kimi i Nexie.

 

Ulaz je slobodan do 01 sat, dok će se posle plaćati 300 dinara.