Home

VESTI

The Spectrum III, Syndrome, Ruma

No Comments Najave

The Spectrum III, Syndrome, RumaTreću godinu za redom , zimski festival u Rumi pod nazivom The Spectrum se nastavlja!
 

Serijal žurki elektronske muzike pod nazivom ,,Spectrum“ se nastavlja i ovog meseca u rumskom Domu Omladine na radost mnogobrojnih posetilaca oduševljenih prethodnim žurkama. Iza nas su dve tematske žurke a u  novoj epizodi The Spectruma-a  24.decembra očekuje nas techno zvuk. Za dobru atmosferu i kvalitetan izbor zaduženi su Ilija Đoković, mladi DJ koji je dospeo u sam vrh domaće techno scene.
  

Ilija je već poznat rumskoj publici po nastupu na FoamFest-u. Kakav bi to bio ugođaj bez techno DJ dame Kristine Lalić koja je na sceni prisutna više od 10 godina i bavi se isključivo autorskim radom  koji se može opisati kao muzičko-atmosfersko underground putovanje. Pored njih nastupiće mladi umetnik LK koji je na samom početku svoje karijere i eksperimentisanja različitih žanrova od neurofunka do techna.

 

 

 The Spectrum III, Syndrome, Ruma

The Spectrum III, Syndrome, Ruma

 

 

Organizatori ovog festivala – ECOrganization Ruma i Chameleon pomeraju granice tehničkom produkcijom svakim narednim izadnjem festivala, stoga možemo očekivati da će predstojeći događaj biti potpun muzički, zvučni i vizuelni ugođaj za sve posetioce.

Info: www.facebook.com/events/1006939032785684