Home

VESTI

“The Sound of the Ninth Season” @ EXPO

No Comments Najave

Sven Väth In The Mix

Na prvom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u, u  subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru nastupiće Sven Väth, vodeći svetski DJ, koji će srpskoj publici predstaviti svoj novi album u sklopu svetske turneje „The Sound of the Ninth Season“.  

U prilog garanciji da će ovogodišnji BECK’SPERIENCE još jednom pružiti provod koji se teško zaboravlja, govore i imena poput: Jacek Sienkievicz i Pig&Dan Djs.

Nakon Väthovog nastupa u Beogradu u novembru 2007. na BECK’SPERIENCE partyju koji je u mnogim domaćim godišnjim anketama proglašen za clubbing dogaÄ‘aj godine u Srbiji, Beograd je dobio jednu od 30 ekskluzivnih svetskih rezidencija Cocoon žurki.

Sven Väth će na ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u predstaviti svoj novi album “Sound Of The Ninth Season” (Zvuk devete sezone) koji predstavlja muzičko putvonje kroz Cocoon žurke u 2008. Ako za trenutak, uz ove zvuke, napustite svet svojih dnevnih obaveza, uronićete u hipnotičke ritmove i zvučne teksture koje će vas podsetiti na sve ono po čemu pamtite prošlu godinu.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na BECK’SPERIENCE!!! Delimo vam 5×2 karte za ovaj event u subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na [email protected] koji sadrži ime, prezime, broj mobilnog telefona. Dobitnike nagrada ćemo obavestiti preko emaila. Subject:"Sven Väth In The Mix"

 

 

 

Ti specijalni trenuci – žurka, putovanje, emotivna situacija, dogaÄ‘aj, avantura, veza ili pesma, ovekovečeni su na ovom miksu koji spaja lično i javno iskustvo na način koji je tako redak u elektronskoj muzici. Drugim rečima, ovaj album je ne samo vešta kompilacija najboljih klupskih trenutaka 2008, već i sasvim lični iskaz svojstven najvećim umetnicima, u koji su ugraÄ‘eni momenti kada svaka ćelija u vašem telu hoće da eksplodira a zatim i sasvim tihi, emotivni pasaži. “The Sound Of The Ninth Season” je način na koji Sven Väth šalje svoju posebnu, muzičku poruku svakome na ovoj planeti ko je spreman da duboko udahne uzbuÄ‘enje i fascinaciju životom.   

Ovaj album podeljen je u dva različita dela – "Disco", koji je klasičan tehno uragan, sa najergičnijim momentima 2008, i  “Invaders” koji je spiritualni, deep house lavirint namenjen introspekciji i emocionalnom klimaksu. Bez obzira na to u kom se muzičkom stilu nalazi, Sven je uvek suvereni vladar miksa i kompleksnih montaža nebrojenih slojeva i tekstura ukomponovanih u impresivan zvučni zid.  Na simboličan način, ovaj album je podsetnik da su house i tehno oduvek bili osnove Svenove muzičke filozofije, i da osetljive razlike i nijanse izmeÄ‘u ovih stilova ostaju pogonsko gorivo njegovih sjajnih setova. Sa neskrivenim uzbuÄ‘enjem očekujemo još jedan  Väthov maratonski nastup I putovanje kroz meandre elektronske muzike u kojima nas čeka ekstaza, empatija, ludilo i lepota.  

Ulaznice za BECK’SPERIENCE Cocoon Belgrade Party se mogu naći na prodajnim mestima Bilet servisa i u svim IPS prodavnicama širom Srbije po promotivnoj ceni od svega 990 dinara. Napominjemo da će cena karata nakon promotivnog perioda biti viša.

Serijal BECK’SPERIENCE je tokom 2007. i 2008. godine privlačio veliki broj poklonika odlične muzike i još bolje atmosfere. Na do sada održanih šest dogaÄ‘aja preko 50.000 ljudi uživalo je u ekskluzivitetu umetnika koji nastupaju, neprikosnovenoj tehničkoj produkciji i ureÄ‘enju enterijera što je uvek rezultovalo vrhunskim clubbing-om! Domaćoj publici predstavljena su brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike u Expo centru, Beogradskoj areni, Beogradskom sajmu i UšÄ‡u, kada su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego,  Jerome Sydenham, DJ Hell,  Marčelo,  Afrika Bambaata, Public Enemy, Audio Bullys i DJ Necone.  

Apatinska Pivara će i u 2009. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih dogaÄ‘aja, putem akcije „KAD PIJEM – NE VOZIM!“ nastojati da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima.  

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom eventu za koji već sad vlada ogromno interesovanje domaće klupske publike. Otvorimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu!

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na BECK’SPERIENCE!!! Delimo vam 5×2 karte za ovaj event u subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na [email protected] koji sadrži ime, prezime, broj mobilnog telefona. Dobitnike nagrada ćemo obavestiti preko emaila. Subject:"Sven Väth In The Mix"