Home

VESTI

The Bambi Molesters u Beogradu

No Comments Najave

The Bambi MolestersMTV i klub Gun vam predstavljaju hrvatski surf bend The Bambi Molesters, instrumentalni četverac, najpoznatije je R’n’R ime u svetskim okvirima koje dolazi sa teritorije bivše Jugoslavije.

Bambi Molesters su počeli sa radom pre 15 godina i ne samo da su opstali na muzičkoj sceni, već svakim svojim izdanjem i nastupom pridobijaju sve veći broj fanova na sve širem muzičkom tržištu.

 

Retko ko sa naših prostora može da se pohvali da je delio binu sa veličinom poput sastava R.E.M. Ne samo da su svirali zajedno, već su nastavili i vrlo uspešnu producentsku saradnju na albumima objavljenim za Warner Music. Zahvaljujući Warner-u sve granice za Bambi Molesters su izbrisane.

 

Njihov kvalitet potvrđuju i odlične ocene dobijene od kritičara eminentnih muzičkih časopisa kao što s Mojo, Uncut, a ni uticajni Pitchfork nije imao ništa manje reči hvale.

 

 

The Bambi Molesters

The Bambi Molesters

 

Aktuelni album  “As the Dark Wave Swells” objavljen je prošle godine. Bambi Molesters su na originalan način uspeli da osavremene surf-rock bogatim aranžmanima koji najbolje mogu da se dožive na svirci uživo.

 

Zato vas MTV i Gun Club pozivaju na nezaboravnu svirku u specifičnoj atmosferi kluba u Miloša Pocerca 10.

 

 

MTV I GUN CLUB PREDSTAVLJAJU
BAMBI MOLESTERS
29. januar 2011.

Koncertna promocija albuma “As the Dark Wave Swells”

Cena karte 900 dinara u pretprodaji, 1.200 na dan koncerta