Home

VESTI

“The Art of Flight” – BGD premijera filma

No Comments Najave

The Art of Flight

U nedelju 18. decembra u Supermarketu sa početkom u 18 časova biće obeležen World Snowboard Day.

 

U organizaciji Red Bulla i Udruženja Fristajlera na terasama ispred Supermarketa biće postavljeni specijalno pripremljeni gelenderi na kojima će najbolji snouborderi iz cele regije pokazati šta znaju.

 

Program će trajati do 20 časova, nakon čega se celo dešavanje seli u Dom omladine na beogradsku premijeru filma The Art of Flight! Pripremite se za novu vrstu akcionog sportskog filma: „The Art of Flight“, koji je svoju premijeru doživeo 7. septembra  u njujorškom Bikon Teatru, a koji kombinuje veoma značajno pripovedanje i razvoj likova sa akcijom progresivnog sporta.

 

Snouborder Travis Rajs, zajedno sa ekipom najboljih vozača na svetu, završava dvogodišnju potragu redefinisanja onoga što je moguće na snoubordu. Red Bull Media House, u saradnji sa Brain Farms Digital Cinema predstavlja film Kurta Morgana sniman najsavremenijom filmskom opremom, od čega je većina opreme dizajnirana specijalno za potrebe ovog filma.

 

 

 Travis Rajs - The Art of Flight

Travis Rajs – The Art of Flight

 

Travis Rajs je sam izabrao svoje saučesnike sa liste najboljih snoubordera današnjice, uključujući dvostrukog dobitnika nagrade Rider of the Year Džona Džeksona, zatim Marka Landvika, osvajača olimpijske medalje Skotija Laga, Nikolasa Mulera, Džejka Bluvelta, Pata Mura, Džeremi Džonsa i druge. Priključite im se u njihovim ponekad uspešnim, često napornim potragama za otvaranjem novih planinskih zona i pristupa neistraženim planinama, iz potpuno jedinstvenog ugla. Planinski venac Darvin u Patagoniji u Čileu, Tordiljo venac na Aljasci, Snejk River venac u Vajomingu, Aspen, Kolorado, Andi, kao i Kutenej planine u Britanskoj Kolumbiji, Revelstouk i Gout venac, predstavljaju scene ove epske produkcije.

 

„Kroz potpunu posvećenost svih vozača u stvaranje ovog filma, u mogućnosti smo da vam pokažemo na najverodostojniji način kako je izgledalo putovati na neka od najudaljenijih mesta na planeti u potrazi za dinamičnim terenom i uslovima,“ kaže Rajs. „Naši trijumfi i stradanja su predstavljeni u ovom malo mračnijem, dinamičnijem filmu. Sve vreme hodajući tankom linijom kada gurati napred, a kada se povući.“

Podjednak deo neverovatne akcije, herojske avanture i neizbežne drame na koju se nailazi tokom puta, predstavljaju gledaocu jedinstvenu priliku da dožive ove poduhvate praktično iz prve ruke. Pristupom bez presedana koji je omogućila neobična kamera i uglovi snimanja, publika će definitivno podeliti ovaj doživljaj. Brain Farm Cinema zabeležila je dramatičnu lepotu kulture, divljine i naravno snouboringa u svom arsenalu filmske tehnologije i alata koji se stalno šire.  

Red Bull poklanja 30 kompleta od po dve ulaznice za premijeru filma. Zahtev za dve karte može biti poslat samo jednom sa jedne e-mail adrese, a prvih 30 zahteva koji stignu na našu adresu office@redbull.rs dobijaju ulaznice. 

 

 

 

Izvor:

www.redbull.rs